fbpx

10 sfaturi de styling și 6 ținute de efect, la prețuri avantajoase, propuse de Ovidiu Buta

de

A început sezonul reducerilor de iarnă, iar tentația cumpărăturilor este mult mai mare. Dar cum alegem eficient și ce articole nu ar trebui să lipsească din garderobă? Veranda Mall l-a invitat pe stilistul Ovidiu Buta, să ofere câteva tips&tricks de care iubitorii de modă pot ține cont la sesiunile de shopping din această perioadă.

Iată care sunt cele 10 sfaturi de styling propuse de Ovidiu Buta, pentru alegerea unor ținute de efect, la prețuri avantajoase:

  1. Pentru a fi creativi în alegerea ținutelor, imaginați-vă că sunteți un personaj dintr-un film, iar acesta este costumul perfect pentru a juca în el!
  2. Folosiți întotdeauna cu încredere accesoriile! Acestea vă vor ajuta să dați credibilitate personajului vostru vestimentar.
  3. Exagerați vestimentar, dacă aveți ocazia. O haină de blană oversized, sau dintr-un material neașteptat, în combinație cu o pereche de jeanși și stiletto, pot forma un outfit de invidiat, dacă este purtat în contextul potrivit!
  4. Purtați haine cu personalitate, dar în combinație cu piese vestimentare simple!  De exemplu, un palton într-o nuanță puternică poate scoate din anonimat o ținută clasică, în culori neutre.
  5. Alegeți piese în culori deschise pentru partea de sus. Acestea vor atrage atenția asupra părții de sus,  punând astfel în evidență trasăturile feței.
  1. Ținutele simple nu dau greș niciodată! Clasica little black dress ar trebui să existe în garderoba oricărei femei. Pentru a da un aer…cuminte apariției, purtați rochia cu o pereche de balerini.
  2. Cea mai bună alternativă pentru vremea capricioasă: alegeți o ținută  formată din piese lejere, iar deasupra folosiți o haină extrem de călduroasă.
  3. Dacă vă plac culorile puternice, dar nu știți cum să le purtați astfel încât să nu dați greș, soluția este simplă: așezați culoarea preferată lângă o piesă într-o culoare neutră (de exemplu: gri, negru sau alb).
  4. Nu vă simțiți aventuroase în materie de modă? Puteți alege o ținută formată din piese în culori neutre, la care să adăugați accesorii în culori puternice.
  5. Este bine ca din când în când să încercați ceva nou. Doar așa va evolua și stilul vostru vestimentar.

Cei care vor să își reînnoiască garderoba sunt așteptați în Veranda Mall pentru a-și alege ținutele potrivite stilului lor vestimentar, la prețuri reduse. În această perioadă, magazinele au aplicat discounturi la o mulțime de produse, iar campania durează până în luna februarie. Spre exemplu la C&A și Orsay sunt reduceri de până la 50%, la Jolidon prețurile au scăzut cu până la 70% la lenjerie și costume de baie, iar Deichmann oferă reduceri și cadouri, în funcție de numărul produselor achiziționate. Printre magazinele din Veranda Mall care au campanii de sales se numără și Salon Pro, Melkior, Kitchen Shop, Tobacco, Cupio, Gerovital, Salamander, Gymboland, Noriel, DM, Lasardo Gioielli și nu numai.

Mai multe informații pot fi găsite pe website-ul verandamall.ro sau pe pagina de Facebook Veranda Mall.  

Propuneri ținute by Ovidiu Buta

 

Ținuta 1

Capă din pene de struț, Bizzar Butique – 145 lei, pantalon denim, Bizzar Butique – 65 lei, pantofi albi stiletto, Tabor – 250 lei.

Ținuta 2

Maiou alb cu dungi grena, C&A – 19.90 lei, pantalon, C&A – 30 lei, geacă roz lungă, cu blanită detașabilă, C&A – 169 lei, sneakers albi, TATI – 35 lei.

Ținuta 3

Blugi, LC Waikiki – 99 lei, cămașă albă, LC Waikiki – 69 lei, pulover gri, LC Waikiki – 89 lei.

Ținuta 4

Rochie albastră, C&A – 99,9 lei, cizme maro, CCC – 175 lei.

Ținuta 5

Pantaloni verzi, LC Waikiki -65 lei, pulover gri, TATI – 69.90 lei, sneakers albi, TATI – 35 lei.

Ținuta 6

Pantalon negru, LC Waikiki – 54.95 lei, jachetă sacou negru, LC Waikiki – 99.95 lei, cămașă denim, LC Waikiki – 54.95 lei, ghete negre office, Shoe Center – 211.50 lei.

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Categorii:
Moda

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.