fbpx

10 sfaturi pentru a alege cea mai buna imbracaminte pentru copii

de

Tricouri colorate, rochite interesante, body-uri cu mesaje interesante, salopete cu desene caraghioase, pantaloni dragalasi – sunt lucruri pe care parintii le vad ori de cate ori merg sa cumpere imbracaminte pentru copii. De cele mai multe ori, chiar ajung sa cumpere imbracaminte pentru copii fie deloc necesara, fie nepotrivita din punctul de vedere al marimii. Iar daca atunci cand copilul creste e mai usor sa cumperi hainute, pentru ca intervine automat si alegerea lui, dar si capacitatea lui de a intelege anumite lucruri, de a se imbraca si dezbraca singur, nu acelasi lucru poate fi spus despre bebelusi.
Lucrurile se complica atunci cand alegi imbracaminte pentru copii micuti.
Tocmai de aceea va prezentam 5 sfaturi care ar putea sa ii ajute pe viitorii parinti, aflati in asteptarea primului copil. Ce lucruri ar trebui sa ia in considerare atunci cand achizitioneaza imbracaminte pentru copii micuti? Iata-le:

Motivul? Bebelusii cresc foarte, foarte repede. In primul an de viata, mami si tati vor descoperi ca unele dintre hainutele cumparate de ei sau de prietenii apropiati nici macar nu au apucat sa fie purtate, iar acum sunt prea mici pentru bebe. Asadar, la cumparaturi de imbracaminte pentru copii mici, trebuie sa evite sa cumpere foarte multe haine de aceeasi masura. Specialistii ii sfatuiesc pe parinti sa cumpere imbracaminte pentru copii pe diferite stagii de crestere: de la 0 la 3 luni de zile, de la 3 luni la 6 luni si tot asa.

  • Trebuie sa cumpere hainute care sa fie de cea mai buna calitate

Parintii nu trebuie sa faca rabat de la acest lucru. Pielea unui bebelus e foarte sensibila, trebuie sa respire, astfel incat hainutele lui trebuie sa fie realizate in proportie de 100% din bumbac. Altfel, riscul aparitiei iritatiilor este unul foarte crescut.

Motivul? Capsele se inchid si se deschid mai repede decat nasturii, spre exemplu. Iar in primele luni de viata, mami si tati vor schimba foarte des scutecul celui mic, astfel ca procesul le va fi ingreunat atat inainte, cat si dupa ce au facut asta. In plus, pielea lui bebe nu va intra atat de mult timp in contact cu aerul si deci va fi mai putin agitat in timpul procesului de schimbare a scutecului.

  • Trebuie sa puna mai presus de orice confortul lui bebe

O imbracaminte pentru copii poate foarte usor sa ia ochii parintilor. Dar, inainte de toate, confortul celui mic trebuie sa fie luat in considerare. Hainutele prea stramte sau prea largi il pot afecta pe acesta, mai ales ca in primele luni de viata se misca energic si descopera lumea transformandu-se intr-un ghemotic de energie. Parintii trebuie, asadar, sa evite hainele stramte si sa se orienteze spre imbracaminte pentru copii comoda, din materiale moi.

  • Trebuie sa respecte anumite reguli de dupa achizitionare

Nu e suficient sa fi cumparat hainutele, desi poate multi asta cred. Odata ajunsi acasa, parintii trebuie sa taie cu grija etichetele, pentru ca cel mic sa nu fie incomodat de ele si trebuie sa spele toate hainutele noi, pentru ca anumite bacterii sa fie omorate.

Urmand acesti pasi, bebe se va putea dezvolta frumos si sanatos. La Noriel, puteti descoperi o gama variata de imbracaminte pentru copii, colorata si interesanta, la preturi accesibile. Bebe nu doar ca va fi dragalas de tot, dar va fi si in confort. Trebuie numai sa descoperiti ofertele.

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.