fbpx

Stejarii Country Club organizează selecţii pentru Şcolile de Gimnastică şi de Înot, ediţia 2017

de

Stejarii Country Club organizează sâmbătă, 18 februarie, respectiv duminică, 5 martie, selecţiile municipale pentru Şcoala de Gimnastică Nadia Comăneci şi Şcoala de Înot Camelia Potec, ediţia 2017. Programele sunt dedicate copiilor pasionaţi de sport, care doresc să înveţe elementele de bază ale practicării gimnasticii sau înotului, sub îndrumarea unor profesionişti.

„Începem primăvara în forţă, la Stejarii Country Club, căutând copii talentaţi. Suntem fericiţi pentru că am ajuns deja la a treia ediţie a celor două programe, succesul înregistrat în cadrul ediţiilor anterioare confirmându-ne faptul că în România există mulţi copii cu potenţial, care trebuie sprijiniţi şi încurajaţi să îşi pună în valoare talentul”, a declarat Cosmin Hodor, Director Operaţional Stejarii Country Club.

Selecţia Municipală pentru Şcoala de Gimnastică Nadia Comăneci: 18 februarie, 10:00

Sâmbătă, 18 februarie, începând cu ora 10:00, la Stejarii Country Club, are loc Selecţia Municipală pentru Şcoala de Gimnastică Nadia Comăneci. Adresat copiilor cu vârsta cuprinsă între 4 şi 7 ani, evenimentul are ca scop selectarea a 40 de copii, care vor beneficia de cursuri gratuite, la Stejarii Country Club, în perioada martie 2017 – februarie 2018, cu Laura Cristache, campioană mondială la gimnastică aerobică.

Selecţia se va desfăşura în prezenţa marii campioane Nadia Comăneci şi a campioanelor olimpice Andreea Răducan şi Sandra Izbaşa.

Înscrierile se fac la adresa de e-mail gimnastica@stejariicountryclub.ro, până miercuri, 15 februarie, în limita a 100 de persoane.

Selecţia Municipală pentru Şcoala de Înot Camelia Potec: 5 martie, 10:00

Duminică, 5 martie, începând cu ora 10:00, la Stejarii Country Club, are loc Selecţia Municipală pentru Şcoala de Înot Camelia Potec. Adresat copiilor cu vârsta cuprinsă între 7 şi 8 ani, evenimentul are ca scop selectarea a 45 de copii, care vor beneficia de cursuri gratuite, la Stejarii Country Club, în perioada martie – decembrie 2017, cu antrenori profesionişti.

Selecţia se va desfăşura în prezenţa campioanei olimpice Camelia Potec.

Înscrierile se fac la adresa de e-mail inot@stejariicountryclub.ro până miercuri, 1 martie 2017, în limita a 200 de persoane.

Pentru înscrieri, părinţii trebuie să trimită la adresele de email mai sus menţionate următoarele informaţii: numele şi prenumele copilului, data naşterii, adresa, numele, prenumele, telefonul şi emailul părintelui / reprezentantului legal, adeverinţa medicală conform căreia copilul are voie să facă efort şi formularul de înscriere completat, disponibil pe site-ul www.stejariicountryclub.ro la sectiunea CSR sau la recepţia Stejarii Country Club.

Mai multe informații despre Stejarii Country Club pot fi accesate pe site-ul www.stejariicountryclub.ro și pe pagina de Facebook a complexului.

Complexul de Agrement La Stejarii, care îşi desfăşoară activitatea sub brandul Stejarii Country Club, este un proiect implementat prin intermediul unei finanţări nerambursabile acordate prin Regio – Programul Operaţional Regional 2007 – 2013 și co-finanţat de Uniunea Europeană prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională. Axa prioritară 5: Dezvoltarea durabilă și promovarea turismului, domeniul major de intervenţie 5.2. „Crearea, dezvoltarea, modernizarea infrastructurii de turism pentru valorificarea resurselor naturale și creșterii calităţii serviciilor turistice”.

 

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.