fbpx

AFI Cotroceni te răsplătește de Sărbători cu premii la un nou nivel

de

Sărbătorile de iarnă au intrat în linie dreaptă, iar AFI Cotroceni este alături de tine, pentru că știe că an de an ești dăruitor neobosit. Cel mai mare mall din România te provoacă să rămâi Dăruitor de Meserie, în acest an cu upgrade-ul 2.0, și îți dedică și un colind cu același nume.

În această perioadă din an, mulți dintre noi intră în rolul de one man show, planificând sărbătoarea perfectă în familie sau în grupul de prieteni, colegi ori parteneri de business. AFI Cotroceni te provoacă să share-uiești ce tip de dăruitori ești – creativ, organizat sau intuitiv?

 

“Dăruitorul de meserie” #CREATIV.

Îi surprinzi pe cei dragi cu idei ingenioase sau chiar trăznite? Ești atent nu doar la cadoul în sine, ci și la metoda de împachetare, astfel încât să fie o adevărată experiență de unboxing?

 

“Dăruitorul de meserie” #ORGANIZAT

Îți faci chiar și cu două luni înainte planurile pentru a-i surprinde pe cei dragi. Ai o listă cu toți cei cărora dorești să le oferi un zâmbet de sărbători și știi cu precizia unui ceas elvețian ce li se potrivește.

 

“Dăruitorul de meserie” #INTUITIV

Ești din categoria celor care frecventează în mod constant mall-ul, cei care știu tot ce este în magazine, cele mai noi tendințe în shopping, cele mai cool gadget-uri.

În jurul celor trei categorii, AFI Cotroceni își surprinde clienții și cu un colind, unde sunt explicate tipologiile de dăruitori de meserie.

 

(…)Primul dintre toți, ce-mi intră-acum pe portativ

E acel dăruitor de meserie creativ

Oferirea de cadouri o duce la “excelență”

Ca să fie pentru noi o-adevărată experiență

Ne surprinde cu idei creative și trăznite

Ai cu el în anturaj sărbători deosebite!

 

Cel de-al doilea tip îl cunoști neapărat

E acel dăruitor de meserie organizat

I-a-ntrebat pe toți teatral, pe ocolite

Ca să afle ce cadouri de Crăciun sunt potrivite

Le-a centralizat/ și-a făcut listă cu toate

Nu de ieri, de azi, din Octombrie la jumate’

Iar al treilea tip relaxat și pozitiv

E acel dăruitor de meserie intuitiv

Toată ziua e prin mall, știe tot ce se găsește

Nu își face planuri,cumpără ce intuiește!

 

Colindul poate fi găsit și ascultat pe pagina de Facebook AFI Cotroceni.

 

Clienții care au făcut cumpărături în valoare de minim 300 de lei, își pot înscrie bonurile pe www.aficotroceni.ro , pentru a câștiga sute de AFI Gift Carduri, telefoane HUAWEI Mate 20 PRO, iar cel mai darnic dăruitor – un abonament pe un an de zile la IMAX. Campania se desfășoară până pe 31 decembrie.

În acest an ducem la un nou nivel campania “Dăruitor de Meserie”, cu upgrade-ul 2.0. Experiența de anul trecut ne-a ajutat să identificăm trei tipuri de dăruitori: creativul, organizatul și cel intuitiv. Le propunem celor care iubesc să dăruiască să descopere cele mai cool cadouri la cel mai mare mall din România. Îi recompensăm pe acești oameni cu premii la un nou nivel, dar le propunem și un colind în care sigur se regăsesc.”, a declarat Andra Grigorescu, Marketing Manager AFI Cotroceni.

Pentru că până și cei mai dedicați dăruitori rămân uneori fără inspirație, AFI Cotroceni vine în ajutorul acestora cu un ghid de cadouri pe care le pot găsi în magazinele mall-ului. Ghidul poate fi ridicat gratuit de la Info Desk și conține idei de cadouri și discount-uri substanțiale.

De asemenea, prichindeii îi pot scrie Moșului la cornerul amplasat special pentru ei în zona Info Desk. Gândurile și dorințele lor vor ajunge la Moș Crăciun, iar răspunsurile la scrisori se vor întoarce negreșit la ei. Copiii care aleg să trimită scrisori Moșului din AFI Cotroceni vor avea parte de premii surpriză.

AFI Cotroceni va fi deschis, ca în fiecare an, pe toată perioada sărbătorilor de iarnă, atât în zilele de Crăciun, precum și pe 31 decembrie, 1 si 2 ianuarie.

Pe 24 și 31 decembrie, magazinele, restaurantele, cafenelele și zona de distracție vor fi deschise în intervalul 10.00- 20.00.

În ziua de Crăciun și pe 1 ianuarie, programul este între orele 14.00 – 22.00, iar pe 26 decembrie și 2 ianuarie cel mai mare mall din România te așteaptă la distracție și shopping în intervalul 10.00 – 22.00.

 

Despre AFI Cotroceni: Inaugurat în 2009, AFI Cotroceni este cel mai mare mall din România, cu o suprafață comercială închiriabilă de peste 90.000 mp. AFI Cotroceni pune la dispoziția clienților săi zeci de branduri de fashion & accesorii, electronice sau home & deco, dar și o zonă generoasă de entertainment, care cuprinde numeroase oportunități de petrecere a timpului liber. Dintre aceastea, cele mai apreciate de vizitatori sunt patinoarul indoor sau Museum of Senses – un spațiu exopozițional care propune o călătorie într-o lume a senzațiilor și a iluziilor optice.

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.