fbpx

Alexandru Mușat, Ioana Ignat, Robert Botezan și Teodora Buciu, finaliștii sezonului șase Vocea României

de

În semifinala de vineri, cei opt concurenți din Vocea României s-au duelat pentru un loc în finală. Reprezentațiile concurenților au fost aplaudate și apreciate, însă românii și-au votat favoriții și au decis ca în lupta pentru marele trofeu Vocea României și premiul în valoare de 100.000 de euro să intre Alexandru Mușat din echipa Smiley, Ioana Ignat din echipa Moga, Robert Botezan și Teodora Buciu din echipa Tudor. Antrenoarea Loredana nu va avea niciun concurent în finală.

Show-ul a fost completat în semifinala Vocea României de Tudor, Loredana, Smiley și Moga, care au renunțat la scaunele de antrenori pentru a-i bucura pe români cu patru momente magice. Tudor a cântat, în premieră, împreună cu trupa Vama, cel de-al doilea single de pe următorul album, Ghosts at war, Smiley a adus emoția pe scena vocilor și a cântat o piesă extrem de sensibilă, pe care le-a dedicat-o părinților, Confesiune, Loredana a cântat piesa Ziua de azi și a creat un moment grandios aplaudat de întreaga sală, iar Marius Moga și Robert Toma au adus petrecerea pe scenă și le-au spus tuturor Cum trăiește lumea bună. 

Momente extraordinare, emoții și lupta pentru un loc în finala Vocea României

Numele lui Smiley a fost extras vineri de Pavel Bartoș, iar antrenorul a trebuit să formeze primul duel al semifinalei. Smiley a decis să-i trimită în prima luptă a serii pe Alexandru Mușat, din echipa sa, și pe Ionuț Trif, din echipa Moga. Alexandru a cântat melodia Yesterday, iar Ionuț piesa Nothing else matters.  Antrenorii au apreciat reprezentațiile lor, le-au dat sfaturi celor doi, iar Smiley a spus: ”Publicul trebuie să-și aducă aminte parcursul fiecărui concurent în concurs, deoarece fiecare moment este important. Am zis că Alex e cam tot ce nu e Ionuț, și invers. Tocmai de aia am ales așa. Mi se pare că sunteți în antiteză completă. Alex, te felicit pentru tot ce ai făcut în seara asta! La Ionuț a fost energia care trebuie pentru cântecul ăsta. Te aplaud! Bravo!”. Marius Moga a completat: ”Felicitări amândurora! Amandoi sunteți diferiți. Alex, felicitări! Mi-a plăcut cum ai cântat. Însă, în seara asta eu sunt mai mult pe Metallica.”. În final, publicul a decis cine merge mai departe, iar primul finalist, ales în urma voturile românilor, este Alexandru Mușat.

Moga a ales cel de-al doilea duel și a decis ca Ioana Ignat, din echipa sa, să lupte pentru un loc în finală cu Andreea Ioncea, din echipa Loredana. Două voci puternice, care au transmis sensibilitate, putere și efervescență. Ioana a interpretat impecabil melodia Io vivro, pe care i-a dedicat-o bunicii ei, iar Andreea a cântat piesa I’d rather go blind și a reușit să creeze un moment plin de pasiune și determinare. Antrenorii au lăudat evoluția concurentelor și au fost de acord că ambele ar merita să meargă mai departe în competiție. Încântat de spectacolul de pe scena vocilor, Marius Moga a spus: ”Iubesc timbrul tău, Ioana! Ai un timbru care te recomandă și o să auzim de tine, nu doar în România, ci și internațional. Îmi place că alegi piesele pe care le simți. Important e că o voce pe care o ții minte, e o voce de care vei mai auzi.”. Loredana le-a transmis fetelor: ”Vreau să vă mulțumesc pentru spectacolul pe care ni l-ați oferit! Cred că, cu siguranță, amândouă meritați să mergeți mai departe.”. Cele mai multe voturi din partea publicului le-a primit Ioana Ignat, care merge în finală.

Pentru cel de-al treilea duel, Loredana l-a ales-o pe Robert Botezan, din echipa Tudor, să intre în bătălie cu Ștefan Roșcovan, din echipa sa. Ștefan a interpretat piesa Tear in my heart, iar Robert a cântat melodia Come together. Cei doi concurenți au două voci extrem de diferite, au fost electrizanți, au reușit să impresioneze antrenorii cu timbrele lor vocale și au realizat cel mai contrastant duel al serii. Loredana a fost fericită să-i urmărească și a spus: ”Foarte frumoase amândouă momentele, parcă asistăm la o finală în seara asta, nu la o semifinală. Cred că tu, Robert, trebuie să rămâi întotdeauna un tip diferit și să-ți asumi lucrul acesta fără să-ți fie teamă. Ștefan, ești un flăcău ca nimeni altul, un băiat frumos, cu un caracter incredibil, altruist, loial. Sunt mândră că am descoperit un băiat talentat, un profesionist.”. Tudor a completat: ”Vă felicit pe amândoi foarte mult, dar am să-i spun câteva cuvinte lui Robert. Este, poate, cel mai interesant sezon al meu la Vocea României întâlnindu-te pe tine și lucrând cu tine. La un foarte mare nivel m-ai surprins. Știu că mă urăști! Și eu te iubesc, cu toată dragostea!”. Cele mai multe voturi le-a primit Robert Botezan, cu care ne vom reîntâlni vinerea viitoare în marea finală.

Ultimul duel din semifinala Vocea României a fost unul de excepție, format din Teodora Buciu, reprezentanta echipei Tudor, care a cântat melodia Creep, și Ramona Nerra, din echipa Smiley, care a interpretat piesa One more try. Concurentele au adus pe scenă două momente spectaculoase, pline de mister și vibrație, cu care au cucerit publicul și antrenorii. La final, Tudor a spus: ”Eu vă felicit pe amândouă. În seara asta am văzut doi artiști și atât. Asta e important, dincolo de orice controversă.”. Smiley a continuat: ”Ați reușit să ne emoționați în două feluri diferite. Dincolo de voturi, dincolo de păreri, dincolo de toate lucrurile care se spun, noi, cei care ne uităm la Vocea României, câștigăm în fiecare vineri seară. Vă mulțumesc frumos amândurora!”. Publicul a ales şi de data aceasta, iar careul finaliștilor a fost completat de Teodora Buciu.

Românii au urmărit vineri un show extraordinar, plin de emoție, tensiune și momente incredibile, în care doar vocea a contat! În urma duelurilor încrucișate, Tudor intră în marea finală cu doi concurenți: Teodora Buciu și Robert Botezan, Smiley cu un concurent: Alexandru Mușat, Moga cu o concurentă: Ioana Ignat, iar echipa Loredana nu va avea niciun reprezentant.

Vinerea viitoare, de la 20:30, finala Vocea României vine cu foarte multe surprize, invitați speciali și momente surprinzătoare create de concurenți împreună cu antrenorii lor. Românii sunt invitaţi să-şi susţină și să-și voteze favoritul, pentru a-l transforma în câştigătorul marelui trofeu Vocea României și al premiului în valoare de 100.000 de euro.

Cele mai importante momente din timpul emisiunii pot fi vizionate pe site-ul oficial al show-ului, vocearomaniei.protv.ro sau integral pe voyo.ro.

Pentru experiența totală a show-ului în care doar vocea contează, descărcați aplicația Vocea României, gratuit, din App Store și Google Play și puteți avea acces la toate noutățile despre concurenți și antrenori. Dacă participați la jocurile LIVE aveți posibilitatea să obțineți titlul de Cel mai mare fan Vocea României și să câștigați locuri în marea finală.

Cei care doresc să-și demonstreze calitățile vocale și să impresioneze antrenorii se pot înscrie pentru cel de-al șaptelea sezon Vocea României pe site-ul vocearomaniei.protv.ro, iar apoi să-și demonstreze talentul în cadrul preselecțiilor care vor avea loc în mai multe orașe din România.

Semifinala Vocea României a înregistrat 7.3 puncte de rating și 22.2% share pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 6.7 puncte de rating și 20.1% share.

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Categorii:
Life

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.