fbpx

Anca Alungulesei a anuntat deschiderea Scolii Raw Vegan, in cadrul lansarii cartii Sanatate la pahar

de
  • In cadrul evenimentului de lansare a cartii “Sanatate la pahar, Ghid de introducere a sucurilor naturale in alimentatie. Pas cu pas.”, de miercuri, de la Libraria Carturesti Carusel, Anca Alungulesei a anuntat deschiderea Scolii Raw Vegan

 

Anca Alungulesei, experta in nutritie si trainer in alimentatie raw vegan, a anuntat deschiderea Scolii Raw Vegan RawCoco in cadrul evenimentului de lansare a primei sale carti, publicata de Burda Romania, “Sanatate la pahar, Ghid de introducere a sucurilor naturale in alimentatie. Pas cu pas.” care a avut loc miercuri, 25 ianuarie, la Libraria Carturesti Carusel.

Proiectul Scoala Raw Vegan este gandit de autoare ca o prelungire vie si interactiva a cartii si a informatiilor teoretice si practice pe care incearca sa le transmita publicului preocupat de sanatate si alimentatie pe toate canalele sale.

“La Scoala Raw Vegan (re)invatam sa ne hranim din natura, nu din fabrici, invatam principii de baza ale unei alimentatii sanatoase pentru copii si adulti, retete practice pentru toate mesele zilei, precum si programe concrete de alimentatie pe termen scurt, mediu si lung.”, spune Anca Alungulesei care indeamna doritorii sa aleaga de pe site-ul www.rawcoco.ro dintre temele pe care le va dezbate la Scoala Raw Vegan.

Cele 4 cursuri anuntate pana acum sunt: “Strategii de detoxifiere a organismului cu hrana lichida”, “Deserturi delicioase pentru copii sanatosi si parinti fericiti”, “Alimente medicament- Bucatarie vindecatoare”, “Plan alimentar de 21 de zile- hrana vie pentru corp, minte si suflet”.

Evenimentul de lansare a primei carti de sucuri din Romania l-a avut ca invitat special pe Profesor Doctor Pavel Chirila care a vorbit despre catastrofele alimentare ale zilelor noastre – zaharul, sarurile nitrice si faina alba – a definit initiativa Ancai Alungulesei de a scrie carti despre sucuri si alimentatie cruda ca pe un “don quijotism” pur si a indemnat-o pe aceasta sa nu se opreasca, sa scrie si sa publice cat mai mult pe acest subiect.

“Anca este un om extraordinar, calitatea ei umana razbate in tot ceea ce face. E un lucru rar si greu de gasit in ziua de azi. In aceasta carte sunt sfaturi care ne schimba viata, iar bunatatea si frumusetea Ancai sunt recomandari esentiale pentru a citi aceasta carte. Dincolo de orice cearta sau sfat dusmanos ce se intalnesc in jurul nostru, noi o sa invatam sa redescoperim sanatatea, bunatatea, sa ne intoarcem la alimentatia curata, la natura”, a subliniat Alice Nastase Buciuta, scriitoare, redactor sef al revistei Marea Dragoste si prietena apropiata cu autoarea Anca Alungulesei.

“Cartea “Sanatate la pahar, Ghid de introducere a sucurilor naturale in alimentatie. Pas cu pas.” te cucereste prin naturalete si firesc si se citeste foarte repede. Daca vreti sa va reconectati la natura, Anca Alungulesei, prin cartea sa, va poate ajuta. Acest ghid merita sa stea langa voi, in biblioteca sau pe noptiera pentru recitire, nu doar in bucatarie pentru retete.”, a subliniat Susana Pletea, director editorial Burda Romania si editorul cartii semnate de Anca Alungulesei.

“Am scris aceasta carte pe nerasuflate, informatiile le aveam in mine dupa ani de documentare si studiu si am simtit nevoia sa le pun cap la cap pentru a ajuta cat mai multi oameni. Misiunea mea este sa ii conving pe oameni ca sucurile din legume si fructe reprezinta hrana cea mai inteligenta pentru corpul nostru, astfel ca ar trebui inclusa o portie de “sanatate la pahar” zilnic in alimentatia noastra. Este simplu de aplicat, avem totul la indemana si mai ales, este miraculos pentru organism. Imi place sa spun ca prin consumul de sucuri, noi facem trecerea de la starea organismului la bunastarea acestuia”, a declarat cu emotie Anca Alungulesei, primul autor roman al unei carti despre sucuri naturale.

“Sanatate la pahar, Ghid de introducere a sucurilor naturale in alimentatie. Pas cu pas.” este prima carte teoretica si practica semnata de Anca Alungulesei si publicata de Burda Romania dintr-o serie de trei carti inovatoare despre nutritie si alimentatie sanatoasa pe care autoarea isi doreste sa le ofere publicului din Romania. Cartea poate fi găsită în Librăriile Carturesti, Humanitas, Compact și Librarium ca și la toți partenerii de difuzare ai Burda România.

 

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Categorii:
Cărți · Retete si diete

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.