Andy Fletcher (Depeche Mode): In Romania, toata lumea a fost prietenoasa si amabila

de

Andy Fletcher, membru fondator al Depeche Mode, a declarat, intr-un interviu acordat marti, dupa conferinta de presa de la Paris, in care a fost anuntat si concertul pe care trupa il va sustine pe 15 mai 2013 la Bucuresti, ca in Romania “toata lumea a fost prietenoasa si amabila”.

“Toata lumea a fost prietenoasa si amabila. Daca mergi undeva in vizita, asta vrei sa vezi”, a declarat Andy Fletcher, referindu-se la vizitele sale anterioare in Romania, intr-un interviu pentru Kiss FM si Prima TV, realizat la Paris de Dan Fintescu, dupa conferinta de presa la care a fost anuntat turneul mondial al formatiei britanice ce va include si Bucurestiul.
Depeche Mode va concerta la Arena Nationala din Bucuresti pe data de 15 mai 2013. Depeche Mode a mai sustinut un concert in Romania in 2006.
Andy Fletcher a povestit cateva intamplari legate de concertele sustinute de Depeche Mode inainte de 1990, in tarile comuniste din estul Europei. “Eram tratati foarte bine. Erau doar lucruri bizare, cum a fost in timpul unor probe de sunet. In mod normal, in timpul probelor de sunet, intreaga zona este goala, dar erau cam 2.000 de politisti la proba de sunet, pentru ca politistii puteau merge unde voiau si voiau sa auda probele de sunet. Nu-mi amintesc daca a existat o cerere de a merge in Romania, dar am mers in destul de multe tari. Aveam fani acolo si voiam sa cantam acolo. A fost o experienta foarte importanta”, a spus cantaretul.
“Exista multa muzica buna in fiecare epoca. Pentru noi, cred ca inceputul anilor ’80, in Marea Britanie, a reprezentat un moment magic, cu multe grupuri, care aratau diferit si care au compus cantece pop bune. Cred ca a fost o perioada buna pentru muzica pop englezeasca”, a mai spus Andy Fletcher.
El a mai marturisit ca nu s-a indragostit niciodata atunci cand s-a aflat in turneu cu Depeche Mode si si-a adus aminte de slujbele pe care le aveau membrii formatiei inainte de a deveni celebri: “Vince lucra intr-o fabrica in care se producea iaurt, Dave amenaja vitrine intr-un magazin, eu ma ocupam de curatenie”.
Biletele pentru concertul pe care trupa Depeche Mode il va sustine in Bucuresti, la National Arena, pe 15 mai 2013, vor fi puse in vanzare online pe 29 octombrie, au anuntat organizatorii, Emagic.
Cu o cariera ce se intinde pe parcursul a 32 de ani si care insumeaza pana in prezent 12 albume de studio, vandute in peste 100 de milioane de exemplare in toata lumea, Depeche Mode este unul dintre cele mai importante nume din istoria muzicii.

Categorii:
Personalitati

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *