Anne Hathaway a slabit cu humus si ridichi pentru rolul din “Les Misérables”

de

Actrita americana Anne Hathaway a fost nevoita sa piarda multe kilograme pentru rolul din filmul “Les Misérables” si a urmat o dieta severa pe baza de humus si ridichi.

In acest film, turnat sub forma unui musical si inspirat de romanul omonim scris de Victor Hugo, actrita americana interpreteaza rolul prostituatei Fantine.

 

“Trec printr-o schimbare nebuneasca a greutatii, in aceasta perioada. Sunt in cea de-a sasea zi de detoxifiere”, a spus actrita americana.

 

Inainte de transformarile fizice pentru rolul din “Les Misérables”, Anne Hathaway a petrecut aproape un an pregatindu-se pentru rolul Catwoman din filmul “The Dark Knight Rises”, in care poarta un costum special extrem de stramt.

 

Anterior, actrita a declarat ca pentru a putea sa poarte acel costum a fost nevoita sa manance doar “napi si praf” in timpul filmarilor.

 

“A fost o teroare psihologica. Costumul in sine, gandurile mele despre costum mi-au schimbat viata si m-au ajutat sa intru in acel costum. Toate acestea mi-au dominat viata in ultimul an. Insa nu prea inteleg ce trebuie sa faci pentru a fi slab, dar totodata puternic. Eu am mers la sala vreme de zece luni si tot nu am reusit”, a spus Hathaway.

 

Actrita americana Anne Hathaway a fost apreciata de critici si de public pentru rolul din “Rachel se marita/ Rachel Getting Married”, de Jonathan Demme, pentru care a fost nominalizata, in 2009, la premiile Oscar. Actrita a jucat, de asemenea, in “Diavolul se imbraca de la Prada” si in “Brokeback Mountain”. Actrita a putut fi vazuta pe marile ecrane in 2010 in filmul “Dragoste si alte dependente/ Love and Other Drugs”, in care joaca alaturi de Jake Gyllenhaal, dar si in animatia “Alice in Tara Minunilor/ Alice in Wonderland”, de Tim Burton, in care a jucat rolul Reginei Alba. In 2011, actrita a asigurat vocea personajului Jewel din animatia de mare succes “Rio”.

 

MEDIAFAX

 

 

 

Categorii:
Film

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *