Arnold Schwarzenegger confirma ca va juca intr-un remake al filmului “Conan Barbarul”

de

Actorul Arnold Schwarzenegger a confirmat informatia potrivit careia va interpreta rolul principal intr-un remake ale filmului “Conan Barbarul/ Conan the Barbarian” (1982).

Starul american in varsta de 65 de ani a spus ca va face acest rol imediat dupa ce va incheia filmarile pentru viitorul lui proiect cinematografic. Totodata, el spera ca John Milius, scenaristul filmului original, va fi implicat in productia acestui remake.

 

“Am avut deja mai multe runde de discutii, intrucat acesta este un proiect care imi este foarte drag. Trebuie sa filmez mai intai pentru «Ten», regizat de David Ayer, iar apoi ma voi concentra pe remake-ul pentru «Conan Barbarul». Ramane de vazut cine il va regiza si daca John Milius va scrie scenariul”, a declarat Schwarzenegger pentru site-ul MadMovies.com.

 

Fostul guvernator al statului american California a recunoscut recent ca isi doreste sa joace in remake-uri ale unora dintre filmele de actiune care l-au facut celebru, devenite clasice ale genului, precum “Terminator”, “Gemenii/ Twins” si “Minciuni adevarate/ True Lies”.

 

Arnold Schwarzenegger se afla in prezent in Marea Britanie, intr-un turneu de promovare a biografiei sale, “Total Recall”.

 

Starul american de origine austriaca intentioneaza, totodata, sa colaboreze cu Justin Lin pentru a scrie scenariul pentru “Terminator 5”, un film a carui actiune se desfasoara intr-un univers paralel, potrivit site-ului DenOfGeek.com.

 

Arnold Schwarzenegger a putut fi vazut recent pe marile ecrane in pelicula “Eroi de sacrificiu 2/ The Expendables 2”, in care a jucat alaturi de alte staruri ale filmelor de actiune, precum Jean-Claude Van Damme si Sylvester Stallone.

 

Actorul Arnold Schwarzenegger, care a renuntat la aceasta meserie in timpul mandatului sau de guvernator al statului California, a anuntat in 2011 ca isi va relua cariera artistica. Schwarzenegger a declarat, in februarie 2011, ca se simte pregatit sa joace din nou in filme si a anuntat ca va participa la realizarea unui serial de televiziune si a unui volum de benzi desenate, ambele inspirate de celebra lui porecla din lumea politica, “The Governator”. In aprilie 2011, o sursa a declarat pentru agentia de presa Reuters ca Arnold Schwarzenegger are toate sansele sa joace intr-un nou film din franciza “Terminator”, in care isi va relua rolul care l-a facut celebru, cel al unui cyborg indestructibil trimis din viitor. Revenirea pe marile ecrane a fostului campion de culturism a fost insa amanata pentru cateva luni din cauza problemelor acestuia din viata de familie, care au fost expuse pe larg in presa americana.

 

Astfel, Arnold Schwarzenegger va juca intr-o continuare a comediei “Gemenii/ Twins” alaturi de Danny De Vito, care se va intitula “Triplets”. Starul a incheiat recent filmarile pentru “The Expendables 2”, cu Sylvester Stallone, si cele pentru pelicula “The Last Stand”. Potrivit presei americane, Schwarzenegger urmeaza sa filmeze in curand pentru alte doua pelicule: “Unknown Soldier” si “The Tomb”.

 

MEDIAFAX

 

 

 

Categorii:
Film

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *