fbpx

Asociația Călătoria Divorțului lansează Campania Națională de Conștientizare #AmDivorțat, Aleg să înțeleg,

de
Asociația Călătoria Divorțului lansează Campania Națională de Conștientizare #AmDivorțat, Aleg să Înțeleg, printr-un eveniment ce are loc Luni, 26 MARTIE, începând cu orele 19:00, la Teatrul Elisabeta (Bd. Regina Elisabeta nr. 45, București).

În România există în  prezent o rată a divorțurilor de 25% din cuplurile căsătorite,  anual fiind afectați de divorț peste 60.000 de adulți și 17.500 de copii.

Campania are ca scop oferirea unor informații esențiale puse la dispoziție persoanelor care traversează perioada traumatizantă în urma unui  divorț,  prin implicarea directă a specialiștilor în sociologie, psihologie, asistență socială și parenting, în vederea conștientizării și depășirii traumei ce rezultă în urma unei despărțiri.

 

Asociația Călătoria Divorțului este singurul ONG din România care se implică în sprijinirea persoanelor care au divorțat, prin implementarea de soluții gândite de către specialiști și oferirea de asistență familiilor afectate în vederea depășirii perioadei de separare cu demnitate și cu un psihic sănătos și echilibrat.

Misiunea Asociației Călătoria Divorțului este de a sprijini persoanele care traversează un divorț, pentru menținerea echilibrului emoțional al membrilor familiei și soluționoarea optimă a dezvoltării și creșterii copiilor.

Campania #Am Divortat-Aleg să Înțeleg are o durată de nouă luni și se adresează persoanelor care au divorțat dar și familiilor acestora.

Alături de Gabriela Saulea – medic și inițiator al proiectului, s-au alăturat în calitate de membri ai board-ului Mihaela Tatu – trainer comunicare, coach și realizator TV,  Daniela Palade-Teodorescu – jurnalist,  Oana Voiculeț – specialist branding și comunicare şi  Mihaela Olaru – avocat.

Printre invitații noștri vor fi prezenți reprezentanți ai Ministerelor și ai Ambasadelor, precum și membri din Inspectoratul Școlar, ONG-uri dedicate proiectului, dar și oficiali din Guvern,  diplomați,  oameni de afaceri, personalități din mass-media și persoane care au divorțat.

Evenimentul este realizat în parteneriat cu Fundația Dignitas, Facultatea de Sociologie și Asistență Socială,  Teatrul Elisabeta, Inspectoratul Școlar al Municipiului București,  Itsy Bitsy FM,  BWFR-Business Women Forum of Romania,  EVA.ro,  Techir,  Necuvinte,  Viața fără Violență și BrosNor-Handmade DeLuxe & Dedicated Workshops.

 

Ne dorim o societate puternică și sănătoasă și credem cu tărie că potențialul vlăstarelor răsărite din fiecare familie afectată de un divorț poate să ajungă la desăvârșire prin grijă, educație,  pricepere, dezvoltare echilibrată și iubire.

 

Alege să Înțelegi şi păşeşte cu încredere în viață, fără stigmate!

 
Pentru acreditările de presă jurnaliștii pot contacta Asociația via email la:
Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Categorii:
Stiri

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.