fbpx

Atelierele ILBAH au lansat cursurile de COOKING

de

Joi, 18 Ianuarie 2019, Atelierele ILBAH au gazduit un eveniment unic prin care au anuntat deschiderea unor cursuri inovative de Cooking. Unde? Chiar in propria lor bucatarie din sediul central.

Vedetele s-au reprofilat!

Mircea Barbulescu, Nadir, Ramona Paun, Alexandra Badoi, Alina Vlad, Ioana Visniescu, Deea Codrea si multi altii, au descoperit o noua pasiune – Gatitul!

Trainerii Atelierele ILBAH, Chef Catalin Constantin si Chef Florin Carniceanu, le-au oferit participantilor o lectie deschisa de Cooking unde au invatat sa faca un preparat delicios – piept de rata cu piure de morcovi in sos de portocale.

Invitati de seama la #AteliereleILBAH

Din acest cadru de poveste nu au lipsit nici invitatii speciali precum Marian Vasilescu, Alice Nastase Buciuta, Dorin Huntai, Pia Marina Voicu, Cristi Dandes si multi altii, care au aflat tainele artei culinare intr-un mediu aparte, plin de voie buna si oameni faini.

“De aproximativ 1 an ne pregatim sa lansam cursurile de cooking pentru ca am dorit tot ce este mai bun pentru cursantii nostrii. Pe langa traineri foarte buni si o structura de curs adaptata cerintelor pietei am dorit sa punem la dispozitie o bucatarie proprie, dotata modern, in care sa se desfasoare activitatile. Majoritatea scolilor aleg sa faca practica in diverse restaurante insa din pacate aceasta nu este cea mai fericita alegere deoarece se pierde din calitatea procesului de invatare.”

Atelierele ILBAH a castigat de curand premiul pentru “Cea mai Buna Scoala” si are in portofoliul ei peste 50 de cursuri de specialitate din toate domeniile.

Mai multe detalii despre cursul de Bucatar: https://www.ateliereleilbah.ro/cursuri/curs-bucatar-scoala-bucatari/

Mai multe informatii despre cursul de Gatit/ Cooking Hobby: https://www.ateliereleilbah.ro/cursuri/curs-de-gatit-cooking-hobby-pentru-amatori-si-pasionati/

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Categorii:
Life

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.