fbpx

Atunci când pasiunea pentru LEGO Friends și viață ajunge a fi ultima dorință

de

Seturile LEGO Friends au avut dintotdeauna ca public tinta fetitele. Povestea acestora era vesela, era despre prietenie, despre iubirea fata de aproape. In momentul lansarii seturilor LEGO Friends, foarte multi dintre parintii de fetite au aplaudat initiativa celor de la LEGO, dar au avut si cateva comentarii negative, referitoare la faptul ca multe dintre seturi prezentau viata fetitelor intr-un mod idealist: case, masini, coafor: “Nu spre asta trebuie sa tinda fetitele. Cariera e importanta, nu doar drumul de la coafor si pana la casa”, au spus parintii.
De atunci si pana in prezent, lucrurile s-au schimbat cu seturile LEGO Friends, producatorii fiind atenti la comentariile negative.

Astfel, LEGO Friends a devenit despre prietenie. Despre iubire. Despre viata. Lucrurile pe care le-a iubit un barbat din Manchester, Anglia: “Era o raza de soare, care nu voia altceva decat sa ii faca pe cei din jur fericiti si sa zambeasca”, sunt doar cateva dintre cuvintele frumoase spuse de cei din jur despre ei.

Dar ce legatura poate fi intre LEGO Friends si Jordan McCole, barbatul din Manchester? Stim ca va intrebati asta. El, mare iubitor de viata. Si, desi nu facea parte din publicul tinta al seturilor LEGO Friends, a avut toate seturile. Avea 21 de ani si intreaga viata inainte, dar lucrurile au stat pe loc atunci cand a aflat diagnosticul doctorilor: avea cancer.
Optimist din fire, a inceput sa ofere sfaturi celor din jur. Sa nu il planga, sa se bucure de viata. Si a avut o singura dorinta: sa fie ingropat intr-un cosciug realizat in totalitate din piese LEGO Friends: “Am luat decizia de a-i indeplini dorinta. Am vrut sa ii inspiram si pe altii cu asta. Credem ca si el. E ingrozitor sa pierzi pe cineva. E si mai ingrozitor sa pierzi pe cineva la o varsta atat de frageda. A fost un ajutor si pentru noi, sa stiti. Am vrut ca pe ultimul drum sa mearga asa cum i-a fost viata: fericita, cu zambetul pe buze”, a declarat pentru USAToday mama lui Jordan McCole.

A fost ciudat pentru toti cei din jur. Dar au inteles: “Nu ne-am imaginat ca va pierde lupta cu cancerul. Era tanar, era un luptator. Dar odata ce am inteles ca nu mai este cale de intoarcere, am decis sa ii indeplinim orice dorinta traznita ar avea”, a continuat mama acestuia.

Foarte rapid, poza cu ceea ce noi numim “ultimul drum” a devenit virala si a atras o multime de aprecieri. Asadar, LEGO Friends nu este numai pentru fetite. Este pentru toti aceia care iubesc viata si care lasa putin din ea si dincolo.

La Noriel puteti descoperi o multime de seturi LEGO Friends, cu care speram ca cei mici sa se joace cu drag, sa creeze amintiri si sa invete un lucru: ca viata e frumoasa. Piesa cu piesa, ea se aseaza la un moment dat asa cum trebuie sa fie.

 

 

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Tag-uri:
· ·

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.