Barack Obama, un “mare fan” al lui Clint Eastwood, nu este deranjat de criticile acestuia

de

Presedintele SUA, Barack Obama, a declarat ca ramane un mare fan al lui Clint Eastwood si nu este deranjat de afirmatiile facute de acesta in cadrul unui dialog imaginar cu ocazia conventiei nationale republicane.

“Un lucru legat de functia de presedinte sau de candidatura la aceasta functie este ca, daca te simti ofensat prea usor, ar fi bine sa alegi o alta profesie”, a declarat Obama intr-un interviu acordat USA Today.

 

“Sunt un mare fan al lui Clint Eastwood. Este un mare actor, un si mai mare regizor”, a spus Obama.

 

Investirea oficiala a lui Mitt Romney in functia de candidat republican la presedintie a fost eclipsata de un eveniment neprevazut – prestatia incoerenta a actorului Cint Eastwood, in varsta de 82 de ani. Actorul a incercat sa realizeze un discurs imaginar, de circa 30 de minute, cu un scaun gol pe care ar fi stat Barack Obama, numindu-l de cateva ori “nebun” pe presedintele SUA. De multe ori, discursul lui Eastwood a fost de neinteles. Imediat dupa eveniment, Barack Obama reactionase pe Twitter la prestatia lui Eastwood, afirmand: “Scaunul este ocupat”.

 

In cadrul momentului artistic, cineastul in varsta de 82 de ani a calificat drept o “rusine nationala” existenta celor 23 de milioane de someri din SUA, apreciind ca a venit momentul “ca altcineva sa intervina si sa rezolve problema”.

 

“Cand cineva nu face treaba trebuie sa plece”, a spus Eastwood, adresandu-se unui Barack Obama imaginar, reprezentat la conventie printr-un scaun neocupat amplasat pe scena.

 

Clint Eastwood este un republican convins, care si-a anuntat sprijinul pentru candidatura lui Mitt Romney la inceputul lunii august, dupa ce l-a sustinut pe John McCain, in 2008.

 

Hollywoodul, care, in mod traditional, este mai degraba favorabil democratilor, a lipsit de la conventia republicana, cu exceptia lui Eastwood si a actorului Jon Voigt, in varsta de 73 de ani.

 

MEDIAFAX

 

 

 

Categorii:
Personalitati

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *