fbpx

Bruce Willis revine în cinema cu un rol surprinzător în Death Wish. Răzbunarea

de

Bruce Willis revine în forţă la cinema, în rolul unui chirurg care devine un răzbunător neîndurător după ce soţia sa este ucisă, iar fiica sa, rănită în același atac armat, intră în comă.

Actorul a povestit că, pentru a intra în rol, s-a raportat la transformarea personajului său prin prisma rolului de părinte, rol pe care el, ca tată a cinci copii, îl poate înţelege foarte bine.

„Înainte să am copii, rolul de părinte nu era o caracteristică a personajelor mele și nu făcea parte din filmele în care jucam. Acum e o componentă majoră. Acest film te face să te gândeşti la cât de departe ai putea să mergi pentru a-i proteja pe cei dragi. După ce familia sa este atacată, Paul Kersey nu mai poate tolera nicio persoană care încearcă să-i facă rău unui om inocent. Am încercat să-i arătăm publicului motivele şi substratul acţiunilor sale”, a spus actorul.

Astfel, Bruce Willis continuă să exploreze şi să-şi exploateze multiplele faţete care îl fac un actor de excepţie şi un icon al filmelor americane de acţiune. Elisabeth Shue, cea care interpretează rolul soţiei lui Kersey, a declarat: „Să lucrez cu Bruce e un lucru pe care am vrut mereu să îl fac. Am urmărit multe dintre filmele sale de-a lungul anilor şi îl respect foarte mult ca actor. Am ştiut că o să fie minunat să lucrez cu el. Bruce este foarte convingător şi charismatic.”
Avanpremiera specială a filmului „Death Wish. Răzbunarea” – cel mai nou şi mai palpitant film de acţiune distribuit de Forum Film România – a avut loc la Cinema City din AFI Cotroceni. La evenimentul de lansare au luat parte jurnalişti şi bloggeri, precum şi vedetele Ramona Solomon, Sasha Borona, Dorin Chioţea şi Oliver Simionescu, Alice Năstase-Buciuta și Olimpia Melinte.

Filmul „Death Wish. Răzbunarea” este distribuit de Forum Film România şi va avea premiera pe 9 martie 2018.

 

Despre Forum Film România

Forum Film România s-a înfiinţat în anul 2010 şi a preluat distribuţia în cinematografe, la nivel local, a peliculelor realizate de studiourile Disney. În afară de România, companiile Forum Film coordonează distribuţia peliculelor Disney şi în Bulgaria, Ungaria, Slovacia şi Israel. În Israel, colaborarea Disney cu Forum Film a fost începută în urmă cu aproape 50 de ani. În ultimii ani, pe lângă Disney, compania distribuie şi titluri ale studiourilor MGM, FilmNation, Relativity şi alţi independenţi. Distribuitorul de filme este parte a grupului Cinema City International, activ pe diverse segmente ale pieţei cinematografice, inclusiv operarea de cinematografe şi distribuţia de filme.

 

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Categorii:
Film

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.