fbpx

Care e super puterea ta? Lansare Woman Collection by GoldNutrition

de

“Nutriṭia femeii în diferitele etape ale vieții ei este o știință în sine și ar trebui studiată cu toată seriozitatea, pentru că de buna hrănire a femeii depinde starea ei de spirit și ca atare starea întregii familii”, a spus dr. Florin Ioan Bălănică, invitatul special al evenimentului de lansare ”Woman Collection” by GoldNutrition.

”În condițiile de astăzi, când hrana naturală e greu de găsit și oricum săracă de tot, complexul de vitamine și minerale de care avem nevoie, suplimentele nutritive sunt o nevoie reală. Dar luate personalizat și din cele mai bune surse.”

Imaginea acestei colecții este Ileana Badiu, personalizarea grupului țintă- femeie activă, mamă, face sport, dar nu intensiv, nu are timp mereu să își pregătească mâncăruri sănătoase. ”Am acceptat să fiu imaginea acestor produse pentru că mi se potrivesc perfect. Am 44 de ani, țin la felul în care arăt și la sănătatea mea și am nevoie de ajutoare zilnice care să mă țină departe de covrigul din colț atunci când îmi e tare foame și nu am timp nici să comand mâncare. Colagenul este absolut obligatoriu după părerea mea după vârsta de 40 de ani și am observat după o lună de folosire a acestor produse o îmbunătățire vizibilă a calității pielii, a sănătății unghiilor și a părului, dar și a tonusului meu, în general. Pot să spun clar că acum, la 44 de ani, mă simt mult mai bine în pielea mea decât la 20. Nu neapărat că sunt mai frumoasă, dar sunt mai asumată. Aceasta este super puterea mea- asumarea. Felul în care arăt mi se datorează mie, nu tinereții, felul în care gândesc e o alegere, nu o impunere… Acum primesc mult mai multe complimente decât la 20 de ani…”

”Suntem ceea ce mâncăm. Și în viața de adult nu mai putem da vina pe părinți. Depinde de noi să fim în cea mai bună formă. Iar femeile pot cu adevărat schimba lumea prin puterile date de Univers. Dar au nevoie de ajutoare. De susținere. O gamă completă de suplimente nutritive, shake-uri și batoane “de urgență”- cum le spun eu- special concepută pentru nevoile feminine, este mai mult decât un ajutor, este baza, fundația unei vieți sănătoase. Unele femei spun- vreau un pantof frumos și cuceresc lumea. Eu spun- vreau o hrană echilibrată și am putere să materializez câți pantofi vreau, ca să pot schimba lumea în bine”- a spus Roxana Gabor- Iliescu, MC-ul evenimentului, ales deloc întâmplător. Fondator al Asociației ”Călătoria spre Tine”, Roxana, cunoscută publicului din emisiunile TV la care participă și pe care le prezintă, și-a schimbat complet stilul de viață în ultimii cinci ani și s-a aplecat către studiul feminității și al puterilor pe care feminitatea le are, dar nu le poate folosi din cauza blocajelor emoționale, ale unei nutriții defectose, ale unor obiceiuri de viață auto- sabotoare. Acum participă și organizează conferințe și evenimente pentru și cu femei, pentru a da mai departe experiența acumulată. A creat grupul de suport ”Femei ca Mine” și blogul ce-i poartă numele www.roxanailiescu.ro

Roxana le-a provocat pe toate doamnele aflate la eveniment, dar și pe domnii dispuși să își acceseze latura feminină, să se întrebe care este super puterea lor.

“Tot ceea ce sunt” a răspuns Adriana Bahmuțeanu. ”Muzica” a spus Maria Radu. ” Ea îmi este prieten și aliat”. “Colagenul”, a mărturisit make-up artistul Mirela Vescan, îndrăgostită de mult de produsele GoldNutrition și încântată de noua gamă special concepută pentru femei. ”Odihna și capacitatea de a-mi asculta corpul” a spus campioana noastră Carmen Bunaciu.

Au fost doar câteva dintre ideile lansate de cei peste 200 de invitați ai evenimentului de lansare ”Woman Collection” by GoldNutrition. Reprezentanti de federații sportive (Dl. Presedinte Florin Florea -Federaṭia Română de Atletism, Dna Adriana Limona – Federatia Română de Lupte), reprezentanti ai Agentiei Naṭionale Antidoping (Dna Presedinte Graziela Vâjiala, Gabriela Andreiasu), sportivi de marcă (Monica Iagăr, Carmen Bunaciu, Camelia Potec, Geta Kari), ambasadori goldathletes (Marius Ionescu, Camil Moldoveanu, Andrei Preda, Alex Rosu, echipa Bixexpert Racing Team, echipa Steaua Triatlon), persoane publice (Adriana Bahmuțeanu, Maria Radu, Romanita Iovan, Dana Argesanu, Mirela Vescan, Ileana Badiu ), parteneri (Plafar, Floare de Colt). Fiecare dintre ei a plecat acasă cu super puterea lui scrisă mare și frumos, ca să nu o mai uite niciodată și să o folosească cât mai benefic.

”Promisiunea GoldNutrition prin această nouă gamă adresată femeilor este că tot ceea ce oferim este de cea mai bună calitate, este rezultatul studiilor unei echipe internaționale de specialiști in nutritie. Credem că femeile active din ziua de azi merită o linie de produse de excelenṭă, care să răspundă nevoilor lor de zi cu zi”, a spus Ioana Mihuṭ, Administrator GoldNutrition EEC.

Locația evenimentului, clubul ”Daimon Wellness” din București a contribuit la reușita acestei dimineți de vis, de la care toată lumea a plecat mai informată, mai relaxată, mai conștientă de puterea sa de a-și schimba propriul Univers și apoi lumea. Știind că de partea nutrițională se ocupă GoldNutrition. Acum și prin gama ”Woman Collection”.

Woman Collection by GoldNutrition® este o gamă de produse nutritive inspirată de Super-eroinele din viața reală. A fi femeie înseamnă să știi că unele lucruri le putem face bine sau foarte bine și ca altele vor ieṣi teribil de rău. Înseamnă să ne acceptăm propriile imperfecțiuni și să ne simṭim mândre cu ele. Înseamnă să cerem ajutor în momentele dificile. Înseamnă să știm că nu putem sa le facem mereu pe toate și că există priorități. Înseamnă să ne simțim fericite la sfârșitul zilei. A fi femeie nu inseamnă a fi perfectă, ci a fi autentică, a fi super-femeie în felul propriu. Woman Collection by GoldNutrition® vine sa revigoreze adevăratele puteri ale tuturor femeilor și sa accentueze ceea ce au ele mai bun. Este o gamă de produse nutritive dezvoltată pe baza nevoilor zilnice și reale ale femeilor. În această gamă se regăsesc diverse produse cum ar fi shake-uri proteice, gustări cu conținut scăzut de carbohidrați, suplimente pentru eliminarea grăsimii in exces, suplimente pentru un păr frumos, unghii puternice și piele fantastică. Un set complet de frumusețe și stare de bine, pentru toate femeile.

GoldNutrition este brandul nr in 1 in Portugalia, dedicat atat sportivilor de performanță, cât și persoanelor care au o activitate fizica constanta. Suplimentele alimentare sunt testate antidoping si detin certificate de analiza microbiologica. Gama GoldNutrition detine o varietate de produse in functie de obiectivele urmarite: produse pentru slabire, pentru cresterea masei musculare, pentru energizare, pentru vitaminizare si mineralizare. Cele mai apreciat produse GoldNutrition sunt: L-carnitina, proteinele Total Whey, produsul pentru recuperare Fast Recovery, produsul pentru slabire Extreme Cut Green, Bautura izotonica Gold Drink Premium, Proteinele vegetale V-Protein. Produsele se gasesc in retelele de magazine Plafar, Floare de colt, Bikexpert, Sport Guru, Belle Vie, Pro Line Nutrition, pe site-urile www.emag.ro, www.4fit.ro, www.bestone.ro, www.suplimente-bune.ro.

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.