fbpx

Cascavalul Hochland – lapte romanesc si rigoare germana

de

Descopera secretele „din bucataria Cascavalului Hochland”, afla cum se prepara acesta si care este parcursul lui de la fermele de lapte pana pe mesele romanilor.

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Laptele folosit in re?eta cascavalului Hochland provine preponderent de la ferme de vacute din zona Tarnavelor, din proximitatea fabricii Hochland de la Sovata – fabrica cu tradi?ie, unde se produc branzeturi naturale inca din anul 1975. Aici laptele se transforma in cascaval Hochland – o re?eta cremoasa, cu gust intens de lapte. Cascavalul ia apoi drumul magazinelor ca sa poata ajunge in bucataria ta!
La micul dejun, in pache?elul de scoala al celor mici, in sandvisurile tale preferate sau pentru orice alte preparate, cu un gust bun, laptos si consistenta fina, cremoasa, cascavalul Hochland transforma fiecare masa intr-o ocazie de a te bucura de timpul petrecut alaturi de cei dragi. Fie ca alegi cascavalul bloc, rotund sau felii, clasic sau afumat, esti sigura ca te bucuri de un produs realizat cu rigoare germana dupa o re?eta autentica locala, care foloseste numai ingrediente naturale. Hochland este cea mai cunoscuta marca de branzeturi si cea mai recomandata marca de cascaval din Romania.

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Tag-uri:
· ·
Categorii:
Retete si diete

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.