fbpx

Cinci reguli esențiale de care trebuie să ții cont atunci când îți amenajezi bucătăria

de

Se spune că bucătăria este inima casei. De aceea amenajarea unui astfel de loc nu este deloc simplă. Sunt atât de multe lucruri la care trebuie să te gândești, atunci când începi acest drum. De la culoarea pereților, la culoarea mobilierului, la delimitarea spațiului, la stilul pe care ți-ai dori să-l îmbrace camera și la cum poți aranja toate accesoriile astfel încât locul în care îți petreci o mare parte din timp să iasă exact cum ți-ai dorit și să-ți ofere ambientul și confortul de care ai nevoie.

Specialiștii SiPro s-au gândit să-ți ofere cinci reguli esențiale de care trebuie să ții cont atunci când îți amenajezi bucătăria:

  1. Alege o culoare care să-ți definească personalitatea

Culoarea este printre cele mai importante puncte atunci când începi să-ți amenajezi bucătăria. De aceea dacă ești nehotărât în privința acestui aspect trebuie să te gândești la lucrurile care îți plac și la culorile pe care le-ai purta. Dacă îți place eleganța și ești o persoană care îndrăgește lucrurile autentice atunci culorile dark, cum ar fi verdele, albastru, negru cu siguranță pot fi alegerea perfectă. Dacă ai o personalitate veselă, mai nonconformistă atunci vei iubi culorile pastelate, care vor oferi camerei o luminozitate aparte, dar cel mai important senzația de spațiu. Poți opta pentru mobila de bucătărie glossy din gama Gloss Line de la SiPro dacă îți dorești unicitate și bun gust. Acest tip de bucătărie se potrivește oricărui spațiu ce se dorește a fi luminos și deschis , iar compartimentele de depozitare sunt gândite strategic, pentru o utilitate sporită.

  1. Alocă un spațiu pentru invitați

Bucătăria nu mai este doar un spațiu pentru depozitare sau pentru gătit, ci a devenit un spațiu perfect pentru socializare. Așadar, dacă vrei ca bucătăria ta să aibă o utilitate sporită nu uita să aloci un loc pentru momentul în care vei avea invitați, prieteni alături de care vrei să te relaxezi la un pahar de vin.

  1. Gândește strategic spațiile de depozitare

În general depozitarea poate fi problematică la orice proprietar care își amenajează bucătăria. Încearcă să gândești proiectul în așa fel încât spațiile de depozitare să îți ofere confortul de a avea o cameră spațioasă, luminoasă și cât mai curată. Acesta este un punct important la care trebuie să fii atent atunci când te hotărăști să achiziționezi un mobilier de bucătărie. Poți opta pentru bucătăria venețiană de la SiPro. Aceasta este compartimentată inteligent și va face din camera ta un loc unic, unde vei iubi să-ți petreci serile alături de cei dragi.

  1. Detaliile fac diferența

În 2018 tehnologia nu mai reprezintă un moft ci o necesitate. Aceasta ne ajută să obținem o armonie între utilitate și design. Mai nou accesoriile pot fi încorporate și astfel poți obține mai mult spațiu. Accesoriile sunt un alt aspect la care ar trebui să ai o atenție sporită. Dacă îți dorești ca obiectele să reziste pe termen lung alege să achiziționezi lucruri de calitate. Bucătăria rustică de la SiPro poate fi exact pe gustul tău. Rustica Line este gama de bucătării care pune accentul pe linii exact trasate și care deține o compartimentare practică, adresată bucătăriilor spațioase, deschise și prgătite pentru orice test de anduranță.

  1. Mobila de bucătărie pe comandă este cea mai bună alegere

De ce? Răspunsul este simplu. Pentru că îți vei organiza spațiul după propriile dorințe ceea ce nu ai putea face dacă ți-ai achiziționa o bucătărie gata proiectată. Fiecare cameră diferă, de aceea cea mai bună și utilă alegere ar fi mobilierul pe comandă. Nu este o greșeala să cumperi mobilă deja fabricată, dar cea făcută după propria viziune este mereu alegerea ideală.

Sezonul reducerilor continua, vara aceasta poti beneficia de o super oferta din partea SiPro. Achizitioneaza-ti mobilierul preferat si poti avea parte de un discount pe masura asteptarilor tale. Sipro iti ofera discount -10% la comenzi peste 2000 euro, -15% la comenzi peste 2000 euro + 3 electrocasnice, -15% la comenzi peste 4000 euro, -15% la paturi tapitate.

Expertii SiPro iti stau la dispozitie pentru a te ajuta sa obtii casa visurilor tale. Vino la o intalnire cu arhitectul nostru pentru a obtine sfaturi utile pentru casa ta. Ne poti gasi la Unirea, Baneasa, Dorobanti sau HD Mall, pe e-mail baneasa@sipro.ro sau pe site-ul nostru www.sipro.ro.

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Tag-uri:
·
Categorii:
Stil de viata

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.