fbpx

Cinema City a inaugurat cel de-al patrulea multiplex din București, la ParkLake

de

Cinema City, cel mai mare operator de cinematografe din România, parte din Cineworld Group, al doilea mare operator de cinema din Europa, a inaugurat cel de-al 24-lea multiplex al reţelei, localizat în centrul comercial ParkLake Shopping Center din Capitală. Noul multiplex, al patrulea din Bucureşti, se află în cartierul Titan şi promite să devină rapid un loc de referinţă pentru iubitorii de filme, mai ales că aceştia vor regăsi aici tehnologii revoluţionare de proiecţie, filme de top, dar şi un design cu totul special, alături de servicii premium. Valoarea investiţiei realizate de către Cinema City alături de dezvoltatorii centrului comercial se ridică la aproximativ 6 milioane de euro.

Cinema City răspunde nevoii de entertainment și de petrecere a timpului liber a celor care locuiesc in cartierul Titan si în zonele apropiate, punând la dispoziţia lor un total de 1,966 locuri, în 14 săli de proiecție 2D şi 3D, dintre care 3 săli VIP.

Mai mult, odată cu cel de-al patrulea multiplex din Capitală, Cinema City le aduce tuturor iubitorilor de film bucureşteni nu doar posibilitatea de a urmări un film într-o sală 2D sau 3D, ci şi experienţele cele mai inovatoare şi mai spectaculoase de vizionare: VIP (ParkLake şi AFI Palace Cotroceni), IMAX (AFI Palace Cotroceni) şi 4DX (Mega Mall).

Pentru cei care aleg una dintre sălile VIP, Cinema City oferă o vizionare memorabilă a filmelor, într-un spaţiu inovator şi modern, ducând experienţa cinematografică la un nou nivel de înaltă calitate. În noile săli VIP din Cinema City ParkLake, bucureştenii vor avea parte de un tratament special: fotolii ajustabile şi confortabile, pentru o relaxare perfectă; preparate culinare realizate pe loc de un chef, disponibile prin serviciile premium de catering, într-un meniu nelimitat; nachos şi popcorn delicios, precum şi cele mai bune condiţii de vizionare a unui film. Astfel, iubitorii de filme se vor bucura de momente spectaculoase şi de un adevărat tratament VIP, care vor transforma mersul la cinema, dintr-o simplă vizionare, într-o experienţă inedită şi de neuitat.

La deschiderea noului cinematograf din ParkLake City a fost prezent şi Moshe „Mooky” Greidinger, CEO Cineworld Group, care, la finalul anului trecut, lăuda expansiunea Cinema City în România şi se declara mulţumit de creşterile din piaţa de cinema. În 2007, în România, se vindeau numai 2 milioane de bilete la cinema pe an, iar la final de 2015, numărul acestora a ajuns la peste 11 milioane, conform Cinemagia.

 „Cinema City a impus în România noi standarde pentru destinaţiile cinematografice şi ne-am propus să inovăm an de an. În 2015, Cinema City România a avut un număr record de 5 lansări, devenind numărul 3 în reţeaua Cineworld, din punct de vedere al numărului de ecrane, după Marea Britanie şi Polonia. Piaţa din România este una în continuă dezvoltare cu un potenţial de creştere extraordinar. E o ţară mare, cu 20 de milioane de oameni cărora le place să meargă la film, aşa că există multe oportunităţi aici. Doresc să le mulţumesc membrilor echipei Cinema City pentru devotament şi perseverenţă, dar şi clienţilor pentru că au ales Cinema City şi ne ajută să fim mai buni în fiecare zi”, a declarat Mooky Greidinger.

Drept recunoaştere pentru contribuţia sa constantă adusă cinema-ului, în aprilie 2016 Mooky Greindinger a primit Global Achievement Award in Exhibition de la CinemaCon. CEO-ul Cineworld Group s-a născut în Haifa, Israel, şi este parte dintr-o afacere de familie care a fost fondată de către bunicul său în 1930. Greidinger i-a dus mai departe pasiunea pentru filme şi cinema, iar în 1982 s-a alăturat echipei. În 1997 compania a înfiinţat Cinema City International, care în doar câţiva ani a devenit una dintre principalele reţele de cinema din Europa, cu multiplexuri în Polonia, Cehia, Ungaria, România, Slovacia, Bulgaria şi Israel. Apoi, în 2014, Cinema City International şi-a unit forţele cu Cineworld, reţeaua numărul 1 în U.K., devenind astfel Cineworld Group – cel de-al doilea lanţ ca mărime din Europa. În ultimii ani, Cineworld a crescut treptat, piaţa din România devenind una dintre cele mai importante din grup.

Deschiderea multiplexului din ParkLake Shopping Center reprezintă cea de-a doua lansare a companiei de anul acesta, după cea din aprilie, din Timişoara, până la finalul lui 2016 Cinema City România urmând să inaugureze cel puţin încă o locaţie, în Piatra Neamţ. Astfel, compania continuă strategia de extindere în întreaga ţară, consolidându-şi poziţia de lider de piaţă din punct de vedere al numărului de cinematografe, de bilete vândute, filme proiectate şi clienţi fericiţi.

Despre Cinema City

Cinema City este cel mai mare operator de cinematografe din România şi face parte din Cineworld Group, al doilea mare lanţ de cinematografe din Europa. Compania are multiplexuri în 16 oraşe din ţară: Bucureşti, Arad, Bacău, Baia Mare, Brăila, Cluj, Constanţa, Deva, Drobeta-Turnu Severin, Iaşi, Ploieşti, Piteşti, Suceava, Târgu Jiu, Târgu Mureş şi Timişoara. În total, Cinema City operează 24 de multiplexuri, cu 225 săli şi 40,854 de locuri.

Cineworld Group este prezent în 9 ţări, deţinând 226 multiplexuri cu 2,113 de săli, dintre care 33 – IMAX, 20 – 4DX, 8 – VIP. Primul cinematograf al companiei a fost deschis în 1930 în Haifa, Israel, compania extinzându-se în Europa Centrală în 1997, şi intrând în România în 2007.

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Categorii:
Stiri

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.