fbpx

Claudia Pavel recunoaște că regretă atracția dintre ea și Cătălin Cazacu

de

În interviul acordat ediției de martie 2018 a revistei Marea Dragoste/revistatango.ro, cântăreața Claudia Pavel, recent întoarsă în țară după cinci săptămâni de participare la compeția Exatlon transmisă de Kanal D, a vorbit în exclusivitate despre motivele reale pentru care a acceptat participarea, despre condițiile extrem de grele pe care le-a avut de înfruntat pe durata participării la reality-show, dar și despre atracția reală dintre ea și colegul său din echipa Faimoșilor, Cătălin Cazacu.

“Am primit propunerea la final de noiembrie 2017. Am zis Da, de principiu, din prima clipă, pentru că mi părut o idee foarte tare, mai ales că mi s-a explicat că este vorba despre un altfel de reality-show, că este vorba despre o competiție sportivă și că voi avea colegi serioși, din lumea sportului, campioni olimpici, campioni mondiali”, a spus Claudia.

Deși i-a fost foarte greu să plece atâta timp departe de băiețelul ei, Noah, în vârstă de cinci ani, Claudia a recunoscut că a luat decizia să plece și pentru el, din dorința de a câștiga bani. “O mamă care muncește se duce la muncă și pentru copil. Eu m-am dus și pentru experiență, dar, de ce să nu recunosc, în primul rând pentru mine televiziunea este un job și se și câștigă bani din asta”, a declarat Claudia.  Iar sora ei, Paula Pavel, a mărturisit că a avut momente când a regretat că a fost de acord cu plecarea Claudiei. “Mai târziu, când am văzut prin ce trece Claudia acolo, eu recunosc că am regretat că nu m-am opus, m-am simțit vinovată! Știam că va fi pentru ea o experiență foarte tare, dar am avut remușcări, când am văzut-o accidentată, plină de bube din cap până-n picioare, chinuindu-se în frig. Claudia ne-a spus că, totuși, i-a plăcut acolo, dar noi, văzând doar ce era la televizor, nu aveam cum să știm ce e în sufletul ei” a spus Paula Pavel, make-up artistă, sora mai mare a Claudiei.

Întrebată și despre relația cu Cătălin Cazacu, despre care s-a discutat atât de mult și înainte și după întoarcerea Claudiei la București, vedeta a recunoscut că există o puternică atracție între ei, dar că regretă acest lucru:

“Suntem atrași unul de celălalt, clar, dar suntem doi oameni care au muncit toată viața pentru carierele lor încă de când erau mici și regret că, din cauza acestei atracții, suntem târâți într-o mizerie”, povestind mai departe cum au început, în joacă, și cum au evoluat apoi lucrurile în realitate între ei doi și vorbind despre planurile de revedere pe care și le-au făcut după întoarcerea amândurora acasă.

Per total, în ciuda faptului că a fost foarte bolnavă pe durata competiției, suferind de o alergie gravă la mușcăturile de insecte care i-a provocat răni și edeme pe tot corpul și o entorsă de gleznă care nu s-a vindecat, încă, nici acum, Claudia Pavel a ales să vadă partea bună a acestei experiențe dificile și să măsoare consecințele ei pozitive:

“Așa, măsurabil, una peste alta, instagramul mi-a crescut, facebookul mi-a crescut, primesc și multe mesaje de dragoste, nu doar de ură, deci părerile sunt împărțite. Personal, mi-am depășit foarte multe frici și foarte multe limite și nicio clipă nu îmi pare rău că am fost acolo, pentru că a fost o experiență cu adevărat unică. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că m-am întors sănătoasă!” a mai spus interpreta hitului Dependentă, recunoscându-și, în interviu, dependența de familie, de siguranță, de iubire.

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Categorii:
Stiri

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.