Corina Danila, Lovitura de gratie si stil

de

Nestinjenita si calda, Corina emana o stare de bine. Pe ecran e frumoasa. In realitate imi pare si mai frumoasa. Potolita, face slalom printre intrebarile mele curioase, despre amanuntele vietii de cuplu. Prezente si trecute. Si prefera sa vorbeasca despre puiul ei, Rianna, si despre izbinzile in meserie. A jucat in prima telenovela romaneasca, a fost stirista, moderatoare tv, cintareata, sotie. Conduce o afacere si o emisiune care se muleaza pe propriile judecati si pretentii. Iubeste aprins si traieste neimpacat.

Ambitiile unui copil

Am inceput cu pilot de avioane, sudor, extraterestru si am sfirsit prin a visa sa devin stewardesa, pe la 7-8 ani. Cind s-a nascut fratele meu, m-am hotarit sa ma fac „mama“. In liceu, am inceput pregatirea intensiva pentru medicina. Intr-o zi din decembrie ’89, insa, libertatea a pus stapinire pe noi toti si m-am hotarit: voi deveni actrita!

Competitia cu barbatul

Pina acum, n-am pierdut „ofertele“ vietii, le-am analizat cu discernamintul fiecarei virste, am pus umarul si-am muncit, nu m-am multumit cu „picatul din cer“. Imi asum succesele si esecurile. Pentru mine, este important sa pun, linistita si demna, capul pe perna mea. Sunt o femeie care nu provoaca si nu intretine o competitie cu barbatul. Asa ca, uneori, dau eu tonul, alteori, il preiau, dar, cu siguranta, nici unul dintre noi nu taie si nu spinzura.

Telenovela

Ana Dogaru, personajul meu din telenovela, a fost complet lipsit de coloana vertebrala, plat si obtuz in gindire, fara culori, fals in actiuni, nu a fost veridic. Asa s-a dorit a fi el construit, iar eu n-am fost de acord cu asta. In urma experientei pe care am avut-o, cu mult timp inainte de a termina filmarile, am ajuns la concluzia ca nu ma reprezinta acest gen de productie. Eu imi respect, insa, munca. Am incercat si am facut tot posibilul sa-mi iubesc si sa-mi apar personajul. Am ajuns sa il accept, insa, departe de mine sa-l inteleg. Admit genul ca atare si publicul care gusta astfel de productii, dar eu nu ma regasesc in telenovele.

Rolul vietii

Rolul vietii mele este, fara dubiu, maternitatea. Am hotarit, la un moment dat, impreuna cu Norris, sa avem un copil. A fost o minune pe care am asteptat-o! Fiecare zi din timpul sarcinii care trecea cu bine era o izbinda pentru noi! Cind Rianna s-a decis sa vina mai repede pe lume, spaima ca s-ar putea intimpla ceva cu copilul atinsese apogeul. Acum, totul este de domeniul trecutului. Temerile, durerile si oboseala de dinainte si de dupa cezariana nu mai exista, cind o vad pe Rianna cit de frumos creste si se dezvolta si cum stie ea deja alfabetul. Ma uit la copilul meu cum imi zimbeste, ma stringe in brate si-mi spune „mami“ si nu ma mai gindesc la dificultatile din acea perioada.

Fumusetea

Ma preocupa, nu pina la obsesie, aspectul exterior, din respect fata de mine, de cei dragi si fata de profesia mea. Nu visez sa fiu filiforma, intrucit sunt constienta ca n-as mai fi eu. Merg la cabinetul meu de infrumusetare si la sala, in mod special pentru cardio si sauna.

Traiul fara iubire

Luciano de Crescenzo spunea: „Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa si nu putem zbura decit imbratisindu-ne unul pe altul“. Fara iubire n-as putea zbura.

Dorinte

Imi doresc sa nu-mi pierd niciodata respectul de sine si al celor din jur, sa pastrez stropul de mister absolut necesar in relatia cu omul meu, sa nu uit niciodata valorile morale care definesc un om. Toate astea imi dau sentimentul ca n-am trecut aiurea prin viata.

Bani

Ce profit obtii daca dezvolti o obsesie pentru o anumita situatie financiara si ajungi sa-ti pierzi sanatatea? Chiar daca ai detine lumea intreaga, tot intr-un singur pat ai dormi si tot trei mese pe zi ai minca. Sigur ca nu imi este indiferent cit cistig, pentru ca doresc sa-mi implinesc visurile: sa am o casa cu o curte, unde Rianna sa se joace
nestingherita, sa-i pot asigura necesitatile materiale, sa calatoresc, sa fiu in tendinte in materie de vestimentatie. 


Cind dragostea nu e de-ajuns

Se poate ca o relatie sa se rupa, chiar daca cei doi se iubesc. Se poate ca dragostea sa nu fie de-ajuns. Si se intimpla asta cind ei sunt in competitie unul cu altul. Daca e care pe care, dragostea se sufoca si ii sufoca. Dar exista oameni care traiesc din asa ceva. Dragoste nu e neaparat atunci cind se uita unul in ochii celuilalt, ci cind cei doi privesc in aceeasi directie.


Fostele iubiri

Persoana cunoscuta publicului a fost si este Valentin, fostul meu sot. In ceea ce-i priveste pe Peter si pe Norris, au devenit persoane cu certa notorietate in urma unor interese oarecum bolnavicioase pentru relatia noastra, pe care le-au avut diverse reviste, publicatii. Nu cred ca il stia lumea pe Peter, inainte de a fi cu mine. A devenit, intr-adevar, cunoscut publicului larg, in urma mediatizarii relatiei noastre.

Casatoria

Mi-e foarte bine asa cum sunt, ne este bine amindurora si nu vreau sa fac din asta o parada. Oamenii anticipeaza casatoria noastra. Pe ziaristi ii pasioneaza mult mai mult decit pe noi, se pare, daca ne casatorim sau nu. Cred in casatoriile pe termen lung, de-o viata. Vreau sa cred ca asta o sa mi se intimple si mie. Cind? Nu stiu. Eu am fost casatorita o data si, in momentul acela, credeam ca Valentin e sufletul meu pereche. S-a intimplat sa ma insel.

Ce nu se iarta

Impardonabila, in cuplu, e violenta. Nu numai fizica, ci si verbala. Santajul sentimental e ceva peste care n-as trece, e mizerabil. Infidelitatea este si ea motiv de despartire. Nu stiu daca as ierta partenerului meu ca m-a inselat. Chiar daca s-ar intimpla asta o singura data. Majoritatea barbatilor au probleme cu monogamia. Dar eu cer fidelitate si vreau ca barbatul meu sa-mi fie fidel, fara nici cel mai mic efort.

Gelozie

Sunt geloasa, foarte geloasa. Si el la fel. Dar nu sunt niciodata geloasa gratuit. Simt imediat cind o femeie se uita mai intens la barbatul meu, la fel cum si barbatul meu observa ca-mi dau atentie anumiti barbati. Dar nu-i dau apa la moara. Ma prefac ca nu s-a intimplat nimic, pentru ca, daca admit in fata lui ca are succes la o anumita femeie, cine stie unde se ajunge?!

Articol realizat in august 2006

 

Categorii:
Personalitati

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *