Corul MADRIGAL va aduce Lumina Invierii pe 13 aprilie la Ateneul Roman

de

Inaltatorul moment al Invierii Domnului va fi celebrat pe scena Ateneului Roman, de catre Corul National de Camera MADRIGAL, pe 13 aprilie 2014.

In anul 2014 Pastele este sarbatorit in acelasi timp, atat de credinciosii de rit catoliccat si de cei de rit ortodox, ceea ce prilejuieste bucuria unui program muzical in doua parti, cuprinzand integralitatea repertoriului crestin. Partea I a concertului va fi un emotionant Requiem, cu spectaculoase secvente solistice, iar partea a doua va cuprinde lucrari cu un profund continut spiritual din repertoriul bizantin, clasic si contemporan romanesc.

Concertul „Lumina Invierii” se va desfasura sub bagheta dirijorului Voicu Popescu si va insemna o noua materializare a valorilor care intruchipeaza de jumatate de veac performanta si spiritul inovator ce a mentinut MADRIGALUL in elita formatiilor artistice romanesti.

Corul National de Camera “MADRIGAL,” simbol al maiestriei interpretative corale, a luat fiinta in 1963, iar timp de 47 de ani activitatea sa a fost sinonima cu numele dirijorului Marin Constantin, fondatorul corului. In decursul unei jumatati de veac, cu peste 4100 de concerte sustinute pe cele mai mari scene din tara si strainatate, MADRIGALUL a adus aproape de sufletul publicului mai mult de 1000 de capodopere apartinand tuturor epocilor creatoare ale istoriei muzicii romanesti si universale.

Anul trecut Corul National de Camera MADRIGAL a aniversat 50 de ani de activitate.

Pentru evenimentul din 13 aprilie sunt in vanzare doua categorii de bilete:

Categoria VIP – 200 lei

Categoria 1 – 150 lei

Biletele se gasesc in magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center (parter), magazinele Flaco, Librariile Adevarul si Eminescu, la Palatul National al Copiilor, in oficiile Postei Romane, in magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, in magazinele Germanos si Diverta, si online pe www.biletoo.ro, www.blt.ro, www.bilet.ro, www.bilete.ro, www.iabilet.ro si www.myticket.ro

Spectacolul incepe la ora 20.00

 

Categorii:
Stiri

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *