fbpx

Cum ai reactiona daca te-as insela? – o intrebare cu raspuns #unfinished

de

Unul dintre proiectele incluse in festivalul unfinished care, intre 5 si 29 mai, va aduce in Bucuresti cele mai spectaculoase elemente ale artelor vizuale ale lumii este THE AND, o provocare pentru toti cei care cred – sau nu (mai) cred – in fidelitate.

Ati avea vreodata curajul sa discutati cu partenerul despre ce ati face in cazul in care unul dintre voi ar fi infidel? Sau despre cele mai frumoase amintiri din relatia voastra? Sau despre balanta puterii in cuplu? Evident, acestea sunt niste conversatii dificile, dar pe care ar trebui sa le aveti. Iar documentarul interactiv THE AND atinge exact aceste puncte.

“Cum ai reactiona daca te-as insela?” este intrebarea pe care cel mai probabil partenerul tau nu ar vrea sa o auda, intrebandu-se totodata de ce o adresezi.

30 de cupluri reale au fost puse fata in fata cu aceasta intrebare, impreuna cu alte 412 intrebari la care probabil nu ai vrea sa raspunzi, incluzand aici: “Inchide ochii. Respira adanc. Gandeste-te la viata ta fara mine. Cum te face asta sa te simti?”, “Ce-ti place cel mai putin la mine?”, “Par inteligent?”.

THE AND este in acelasi timp o experienta interactiva si un documentar, care exploreaza dinamica relatiilor moderne introducand spectatorul in spatiul emotional al unor cupluri din viata de zi cu zi. Combinand designul web interactiv, firul narativ inovativ si metoda de filmare triptica, acest documentar interactiv prezinta o abordare unica asupra relatiilor umane.

Cuplurile care au participat la acest proiect acopera o plaja de tipologii in materie de relatii si variaza in materie de varsta. In timpul filmarilor, fiecare cuplu a stat fata in fata, extragand pe rand intrebari dintr-un pachet de carti si discutand raspunsurile. Cateodata este spectaculor de privit. Cateodata nu este confortabil. Privind cum oamenii se inteleg sau nu, felul cum comunica in situatii dificile, este fascinant la nivel intelectual si incredibil de picant la nivel emotional.

THE AND este un documentar interactiv premiat cu Emmy ce exploreaza relatiile prin prisma societatii si care invita apoi privitorul sa isi creeze propria bucatica de film in baza personalitatii. Ce inseamna sexul, banii, inselatul si comunicarea pentru noi, si ce asteptam de la partenerul nostru?

THE AND exploreaza relatiile, comunicarea si modul in care relationam intre noi. Fiecare vizitator al site-ului vede un film diferit, bazat pe raspunsurile la cele 4 intrebari de la inceputul experientei.

http://www.theand.us/

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.