fbpx

Cum sa ai succes in calitate de creator de rochite pentru copii

de

O romanca si-a urmat visul si urmeaza sa ia cu asalt Parisul cu creatiile sale

O cheama Camelia Dunare. Pe langa numele de familie care ne face siguri de faptul ca este romanca 100%, aceasta a reusit sa ofere un exemplu pentru toti designerii care viseaza sa aiba succes in Romania si nu numai. Camelia Dunare realizeaza rochite pentru copii. Nu a avut parte, la inceput, de sprijinul celor din jur, de vina fiind si presiunea tuturor de a face bani, una pe care o avem toti. Ea insa s-a incapatanat sa creeze rochite vesele si colorate, rochite interesante si pe placul tuturor copiilor, la comanda:
“Din copilarie, mama mi-a spus ca nu o sa pot trai din rochite, din design vestimentar, ca tara are nevoie de ingineri. Am ascultat-o, dar pentru petreceri imi croiam si coseam singura rochite, ca sa fiu altfel fata de celelalte fete. Povestile cu zane, micutele balerine, printesele mofturoase, toate au fost sursa inspiratiei mele pentru a face rochite”, a declarat femeia in varsta de 43 de ani pentru site-ul wall-street.ro.

10.000 de euro a costat-o pe Camelia Dunarea sa isi deschida propria afacere, chiar daca parea la inceput impotriva curentului. Sa faci rochite pentru copii nu parea ceva de succes, dar ea s-a incapatanat sa lase in urma studiile economice si sa creeze rochite: “Primii clienti sunt intotdeauna prietenii si oamenii dragi care cred in tine si in visele tale. Prima cerere pentru realizare de rochite a fost pentru serbarea de sfarsit de an pentru scoala si urmatoarea pentru o nunta cu doua mici domnisoare de onoare”, a povestit aceasta pentru aceeasi sursa mentionata anterior. A facut rochite, a multumit pe toata lumea, astfel ca in prezent face acelasi lucru, cu succes. Intre 300 de RON si 1.800 de RON costa o creatie de rochite apartinand Cameliei Dunare.

Culorile rochitelor sunt cele calde, pastelate, la moda in respectivul an: “Calatoresc mult, iar inspiratia si materialele pentru rochite imi apar cateodata in fata, fara sa le caut. Urmaresc colectiile Chanel, Dior”. Asa face rochite interesante pentru fetite care sunt in centrul atentiei.
Mai mult decat atat, in viitor, femeia vrea sa isi deschida un magazin cu rochite chiar in Paris, oras de unde are o multime de cereri de produse.

Povestile cu rochite, cu inocenta, sunt cele care ne ofera impulsul sa credem in fortele proprii, nu in ceea ce spun unii sau altii.

La Noriel, puteti gasi rochite interesante, vesele si colorate, potrivite pentru tot felul de ocazii, pe care fetita dumneavoastra sigur le va aprecia foarte mult. La preturi mici, le vor face garderoba foarte interesanta, iar bugetul familiei nu va fi deloc afectat de rochite. Sa nu uitam: fiecare fetita e o printesa. Iar pentru o printesa, sa ai multe rochite inseamna totul.
Trebuie doar sa descoperiti ofertele de la Noriel la rochite care le vor face chiar si pe mamici invidioase ca nu mai sunt mici sa poata purta si ele astfel de rochite!

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Categorii:
Moda

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.