Dansul, taina frumusetii noastre

de

Dansul e cea mai buna modalitate de a fi in forma, fara sa simti efortul si fara sa te chinui asudand in sali de sport unde repeti aceleasi miscari la infinit. Dansul e ideal ca forma de antrenament si pentru noi, mamicile sau femeile in toata firea, dar si pentru copiii nostri, pe care-i vrem sa creasca armoniosi, supli, inalti, frumosi. Si, pe cat se poate, fericiti.


Ritmuri pentru copii frumosi

Profesoara Ioana Macarie, coregrafa si dansatoare de renume, a carei pricepere sta in spatele reusitei multor emisiuni de succes, a conceput cateva programe de antrenament destinate, fiecare in parte, cate unei categorii de varsta. La Baby Spa, copii initiati deja in tainele sportului acvatic sau copii veniti din afara clubului, care iubesc miscarea si ritmul, au posibilitatea de a-si desavarsi antrenamentele in sala de dans, unde muzica alerta si felul fara cusur al tinerei instructoare de a-i invata cele mai noi miscari si ritmuri la moda ii fac sa nu simta nimic altceva decat placerea de a face parte dintr-o echipa de copii agili, alerti, pregatiti sa tina pasul cu vremurile pe care le traim. Lunea si miercurea de la ora 19 la 20.00, eleganta sala de dans din clubul de educatie acvatica Baby Spa, din strada Pelinului nr. 16, se umple de voie buna, de ritm, de entuziasm. Iar copiii pleaca spre casa mai pregatiti sa inteleaga si sa perceapa ritmul splendorilor lumii, al frumusetii vietii spre care se indreapta, curajos.

 

Dansul pe tocuri, pentru picioare superbe

 

Am vazut, nu de mult, un material transmis pe un post de televiziune, in care ni se dezvaluia secretul siluetei uimitoare a bebeluselor care danseaza in emisiunea Cronica Carcotasilor. |n afara antrenamentelor la sala si a unor diete bazate doar pe alimente sanatoase, Bebelusele practica dansul pe tocuri, o alta inventie neasemuit de eficenta a Ioanei Macarie. Asemeni lor, doamnele care invata dansul pe tocuri vor fi suple si sigure pe ele, vor avea picioare superbe si corp de invidiat. Cursul intitulat Dansul pe tocuri se tine in cadrul Bamboo Fitness, pe bulevardul Ion Mihalache 60, si este conceput sub forma unui curs intensiv pe durata unei luni. Cursul isi propune sa dezvolte intr-un mod armonios tot corpul, incepand cu picioarele si propune stiluri de miscare precum jazz-ul, dansul modern si dansul sportive, intr-o combinatie originala. Cursantele sunt invitate sa vina cu o pereche de tocuri inalte, o sticla de apa, buna dispozitie si chef de dans, in fiecare zi de marti de la ora 19.30 si vineri de la ora 20. De restul se ocupa coregrafa Ioana Macarie, in asa fel, incat dansul sa devina taina frumusetii noastre.

 

Categorii:
Stiri

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *