fbpx

Descoperă noile Activia Quinoa-Alune de Pădure și Activia Smochine-Ovăz

de

Când vine vorba despre micul dejun și gustările de peste zi, de multe ori ne ghidează plăcerea gustului. Așa încât alegem adesea gustările dulci sau produse de patiserie, care ne satisfac pe moment nevoia de a ronțăi, dar care nu ne ajută neapărat sănătatea digestivă.

De 16 ani, de când este produs și consumat în România, Activia și-a făcut o tradiție din a susține un stil de viață sănătos, cu alimentație echilibrată, mișcare și gândire pozitivă. Pentru a oferi consumatorilor o gamă și mai variată de alegeri, Activia a lansat în această perioadă doua noi produse: Quinoa-Alune de Padure și Smochine-Ovăz. Noile iaurturi pot fi gustarea ta ideală care te ajută să ai grijă pe termen lung de sănătatea digestivă.*

Cele două produse vin cu o adevărată experiență a gustului, combinând același iaurt fin Activia cu Bifidus Actiregularis și cereale, semințe și nuci – toate preparate cu grijă de către experții Activia pentru a obține armonie între diferitele texturi. Noile iaurturi Activia sunt o gustare sănătoasă și sățioasă, aducând un plus de substanțe nutritive dietei tale.

,,Studiile arată că obiceiul de a ronțăi între mese poate aduce până la 75% mai multe calorii decât programul de mese la ore fixe. Ce gustări să luăm între mese? E simplu: ele trebuie corelate cu nivelul total de activitate fizică și intelectuală din ziua respectivă, trebuie să fie alcătuite din alimente integrale, bogate în nutrienți și să conțină maximum 10-15% din aportul caloric total de peste zi. Iar iaurtul, alături de fructe și legume se situează în topul ierarhiei unei gustări sănătoase din punctul de vedere al aportului de nutrienți esențiali, cu un număr redus de calorii.” declară Cori Grămescu, coach de lifestyle și nutriție.

Pe lângă fermenții obișnuiți din iaurt, Activia contine 4 miliarde de fermenți Bifidus Actiregularis în fiecare pahar, fermenti care ajung in flora intestinala, al cărei echilibru este extrem de important pentru sănătatea organismului.

Activia-Quinoa: mixul de proteine

Quinoa, probabil cea mai populară “cereală” a deceniului este o sursă completă de proteine, conținând în același timp toți cei 9 amino-acizi esențiali. Aceasta nu are gluten și are o textură delicată. Alunele de pădure vin să completeze perfect noul mix Activia-Quinoa cu gust dulce și crocant, conținând proteine și fibre. Toate acestea, alături de iaurtul Activia cu Bifidus Actiregularis creează gustarea nutritivă pentru fiecare zi.

Activia-Smochine: energia pozitivă de zi cu zi

Smochinele sunt bogate în fibre și reprezinta o sursă de potasiu, în timp ce semințele crocante de mei și ovăzul bogat în fibre, combinate cu iaurt, îți aduc gustarea fină și sățioasă de care ai nevoie.

Alege și tu pauza Activia, o gustare nutritivă cu o textură cremoasă alături de semințe crocante și fructe pe care le poți integra cu ușurință în dieta ta zilnică.

Pentru mai multe informații despre noile sortimente Activia, dar și despre cum îți poți menține un stil de viață sănătos, Activia te invită pe platforma www.activia.ro sau pe pagina de Facebook Activia.

*Activia conține calciu care contribuie la funcționarea normală a enzimelor digestive.

Despre Activia

Activia este brandul de lactate proaspete numărul unu la nivel mondial. Consumatorii de Activia trăiesc în 70 de țări de pe 5 continente. Activia a fost lansat pe piața românească în anul 2001, portofoliul mărcii curprinzând în prezent peste 20 de sortimente de iaurturi cu Bifidus Actiregularis, acoperind toate preferințele consumatorilor: iaurt simplu, iaurturi cu cereale integrale și fructe, iaurturi de băut cu sau fără fructe, cât și gama de mic dejun, cu topper de cereale.

Prin varietatea profilurilor nutriţionale, iaurturile Activia sunt adecvate oricărui moment de consum (mic dejun, on the go, desert sau gustare între mese, ori după o cină uşoară) şi sunt uşor de integrat chiar și în diete speciale, cum sunt regimurile hipocalorice, hipolipidice sau hipoglucidice.

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Categorii:
Retete si diete

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.