fbpx

Desfrau de mancare si ustensile la MasterChef!

de

in platoul de 2000 de metripatrati de la “MasterChef” si-au gasit locul 60 de feluri de condimente, plante aromatice si arome, 1500 de oua, 4 tone de produse vegetale proaspete, 70 de soiuri de fructe si legume de pe 4 continente, carne de la 45 de specii de pesti si vietuitoare marine si nu mai putin de 500 de cutite de bucatarie si sisteme de curatare si taiere.

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Pe 20 martie, show-ul “MasterChef” debuteaza la Pro Tv cu visuri marete ale concurentilor, dar si verdicte care ii vor tine ca pe jar, cu pasiuni nebune, arome imbietoare, cu un adevarat spectacol vizual, dar si un decor impresionant. In prima etapa a competitiei, 150 de concurenti alesi dintre miile care s-au prezentat la preselectiile din Bucuresti vor avea sansa de a se intalni fata in fata cu juriul format din Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu intr-un decor demn de grandoarea unui astfel de show. Astfel, platoul in care concurentii se vor prezenta in fata juriului cu un preparat de exceptie, pe care ei mizeaza pentru a primi sortul “MasterChef” si a trece in etapa urmatoare, este practic un platou de televiziune in care s-a construit o hala industriala de proportii impresionante. Aceasta masoara nu mai putin de 2000 de metri patrati, in care au fost folositi 1000 de metri patrati de parchet, iar decorul are 12 metri inaltime. Si poarta imensa prin care vor trece pretendentii la sortul “MasterChef” pentru a ajunge in fata juriului este la fel de impunatoare: are 8 metri inaltime si cantareste aproximativ 1 tona. La constructia unui astfel de decor impresionant au lucrat 43 de decoratori timp de 2 luni de zile.
Show-ul “MasterChef” impresioneaza “numeric” si la capitolul ingrediente si ustensile de bucatarie. Fie ca au ales sa gateasca preparate romanesti sau exotice, antreuri, deserturi sau feluri principale, concurentii au avut la dispozitie o paleta variata de ingrediente. Astfel, in platoul “MasterChef” si-au gasit locul 60 de feluri de condimente, plante aromatice si arome, 1500 de oua, 4 tone de produse vegetale proaspete, 70 de soiuri de fructe si legume de pe 4 continente, carne de la 45 de specii de pesti si vietuitoare marine si nu mai putin de 500 de cutite de bucatarie si sisteme de curatare si taiere.
Fericitii bucatari amatori care vor reusi sa ajunga in bucataria ”MasterChef” isi vor etala talentul culinar intr-un alt decor, la fel de impresionant, in care pasiunea si visurile se vor impleti printre arome savuroase si de unde, la final, va iesi primul ”MasterChef” din Romaniei si castigatorul marelui premiu de 50.000 de euro.
Din 20 martie, Romania prinde gustul competitiei la ”MasterChef”!

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Tag-uri:
·
Categorii:
Stiri

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.