Eva Mendes i-a dat un ultimatum lui Ryan Gosling: Vreau sa avem un copil!

de

Eva Mendes ar vrea sa aiba un copil cu iubitul ei, actorul Ryan Gosling, caruia i-ar fi dat un ultimatum sa ia o decizie in acest sens sau sa se desparta, potrivit contactmusic.com.

Potrivit unei surse, frumoasa actrita, in varsta de 38 de ani, isi doreste de ani de zile un copil si chiar s-a gandit la adoptie in vara anului 2010. “Dar acum, ea si Ryan sunt impreuna, iar el e perfect pentru a fi sot si tata. Este loial si nu cauta alte cuceriri”, a spus sursa citata.
”Eva i-a spus lui Ryan ca vrea un copil cu el, iar daca acesta nu este pregatit pentru acest pas, ar trebui sa se desparta”, a mai spus aceeasi sursa, pentru National Enquirer.
Se pare insa ca actorul in varsta de 31 de ani nu si-ar dori copii deocamdata, concentrandu-se asupra carierei sale, care este in plin avant. Prin urmare Mendes este impartita intre a ramane cu barbatul pe care il iubeste si dorinta de a-si intemeia o familie. “Daca Ryan nu se razgandeste, relatia lor s-ar putea termina”, a mai spus sursa citata.
Nascuta pe 5 martie 1974, Eva Mendes a fost crescuta in credinta romano-catolica si chiar dorea sa devina calugarita. A urmat studii de marketing la California State University, la care a renuntat insa pentru a studia actoria. Este cunoscuta din filme precum “Zi de instructie/ Training Day” (2001), “Noaptea e a noastra/ We Own the Night” (2007), “Demon pe doua roti/ Ghost Rider” (2007) si “Pacatele unui politist – Ultimul apel: New Orleans” (2009).
Ryan Gosling este unul dintre actorii aflati intr-o ascensiune spectaculoasa la Hollywood, prestatiile sale din filmele “Jurnalul/ The Notebook”, “Blue Valentine”, “Cursa/ Drive” si ” The Ides of March” fiind apreciate de critici.

 

Categorii:
Stiri

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *