Fabrica de staruri debuteaza, sambata seara, la TVR. 16 concurenti in competitie

de

Fabrica de staruri, cel mai nou si asteptat talent reality-show al momentului, isi deschide portile pentru 16 concurenti din Romania si Republica Moldova sambata, 17 martie, de la ora 21.25, in direct la TVR 1 si Prime TV. Este primul show de televiziune transfrontalier, astfel ca romanii din Romania si Republica Moldova vor putea trai emotiile, bucuria si satisfactia succesului impreuna cu concurentii din cele doua tari.

Actorul Marius Vizante va deschide fabrica de slefuit talente cu prezentarea celor 16 tineri selectati: Andreea, Andrei, Arpi, Maria, Dragos, Maria-Lorena, Mihail, Doina vin din Romania, iar Alexandru, Alina, Cristina, Denis, Patricia, Vladimir, Irina si Andrei din Republica Moldova. Cei mai talentati si rezistenti dintre ei vor ajunge la finalul celor trei luni de concurs, castigand premiul de 50.000 de euro si un contract muzical cu o importanta casa de discuri.
Pentru asta, insa, concurentii vor avea de petrecut 24 de ore din 24, 7 zile din 7, sub acelasi acoperis al casei Fabricii de staruri, una dintre cele mai mari case reality-show din Europa. Vor avea un program strict care incepe dimineata la ora 8.00 si se termina seara la ora 24.00, fara a avea acces la internet, reviste sau ziare, iar legaturile cu familia vor fi restrictionate la o convorbire pe saptamana. Cursurile de dictie, engleza, actorie, canto-studio, coregrafie le vor ocupa tot timpul, o singura data pe saptamana avand voie sa se relaxeze gatind. Dar, cel mai important, in fiecare sambata seara vor urca pe scena, pentru a demonstra cum s-au pregatit si a infrunta publicul, dar mai ales exigentul juriu al Fabricii de staruri format din Andrei Gheorghe, Nicu Alifantis si frumoasa interpreta Natalia Gordienco.
Rezumate ale emisiunii, in timpul saptamanii
Aproximativ 50 de camere video si peste 100 de persoane se vor afla in casa Fabrica de staruri pe langa cei 16 concurenti pentru a asigura transmsiile live pe www.fabricadestaruri.ro, unde internautii vor putea urmari tot ce se intampla in fiecare moment, putand astfel cunoaste concurentii si altfel. Ultimele noutati despre concurenti, dar si despre invitatii speciali care vor vizita casa Fabrica de staruri pot fi urmarite pe: www.facebook.com/infabricadestaruri si youtube.com/infabricadestaruri.
Fabrica de staruri nu va fi doar un spectacol de divertisment de sambata seara. Show-ul live Fabrica de staruri va fi transmis in Romania de TVR 1, iar in Republica Moldova de Prime TV, sambata, de la ora 21.25. In timpul saptamanii, pe TVR 1 se transmit doua tronsoane zilnice de 20 de minute (12.20 – 12.40 si seara, 21.00 – 21.20) in care telespectatorii afla un rezumat al celor mai importante momente de la pregatirea concurentilor. Tot in timpul saptamanii, TVR 2 are trei tronsoane dedicate celei mai mari productii ale Televiziunii Romane – Fabrica de staruri va putea fi urmarita zilnic la TVR 2, de la ora 10.00 (luni-duminica), de la ora 20.00 (luni-duminica) si de la ora 23.30 (luni-duminica). In cele trei tronsoane, telespectatorii vor vedea cele mai importante momente ale zilei anterioare pentru tinerii inscrisi in Fabrica de staruri.
Despre Fabrica de staruri

Fabrica de staruri este varianta romaneasca a renumitului Operation Triumph – unul dintre cele mai urmarite talent reality show-uri din lume. Este primul program de televiziune de asemenea amploare care se transmite simultan, in direct, in Romania si Republica Moldova, putand fi urmarit astfel de romanii aflati de-o parte si de alta a Prutului. Show-ul live Fabrica de staruri va fi transmis in Romania de TVR 1, iar in Republica Moldova de Prime TV, cel mai vizionat post tv al vecinilor nostri, sambata, de la ora 21.25.
Fabrica de staruri, format bazat pe o licenta Endemol, a inregistrat in Republica Moldova recorduri absolute in materie de audienta in cele doua sezoane difuzate pana in prezent. Pe intreaga perioada a proiectului, primul reality-show de la romanii de peste Prut a fost vizionat de aproximativ 80% din populatia Moldovei. Finala a fost urmarita in direct de peste 1.400.000 de persoane.
Formatul Operation Triumph a fost produs pana acum in 22 de tari: Belgia, Chile, Georgia, Grecia, Italia, Kazakhstan, Kenya, Mexic, Moldova, Philippines, Polonia, Portugalia, Serbia, Turcia, Ukraina, Spania, Rusia, Brazilia, SUA, Argentina, India, Africa de Sud.

 

Categorii:
Life

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *