fbpx

Family Fashion by Luiza Willems lansează „Holly”, prima colecție din România de rochii pentru Prima Sfântă Împărtășanie

de

Atelierul de modă Family Fashion by Luiza Willems lansează „HOLLY”, prima colecţie de rochii din Romania dedicate Primei Sfânte Împărtășanii. Colecţia conţine zece rochii alb-ivore din dantelă, tafta și tulle şi se adresează fetiţelor catolice cu vârsta între 7 și 12 ani. Vaporoasele creații ale designerului Luiza Willems ne poartă din lumea basmelor și a prințeselor, magică la vârsta de 7-8 ani, spre cea a începutului descoperirii feminității, specifică pre-adolescenței.

Conceptul Family Fashion nu are limite de culoare, etnie sau religie. Dacă până acum am creat foarte multe ținute mamă-fiică adresate botezului, acum mi-am dorit să adaug încă o filă la istoria unei familii. În religia ortodoxă nu există un corespondent al acestui eveniment. Însă în România trăiesc și foarte mulți catolici, iar eu îmi doresc să pot susține prin creațiile mele toate evenimentele importante din viața de familie, spune Luiza Willems, designerul și fondatorul atelierului. Ideea acestei colecții, care reprezintă o premieră în România, s-a născut anul trecut în toamnă și iată, câteva luni mai târziu, am adus visul nostru în realitate.

Colecția de rochii pentru Prima Sfântă Împărtășanie este creată pentru a susține comunitatea de catolici în unul din cele mai importante momente pentru ei: Prima Sfântă Împărtășanie, numită și Prima Comuniune. Evenimentul are loc în viața fiecărei fetițe, după vârsta de șapte ani, dar nu mai târziu de 11 ani.

Sursa principală de inspirație pentru colecţia „Holly” a fost Anna Sophie, fiica cea mare a Luizei Willems. La aproape 10 ani, ea este consultantul mamei sale atunci când creează noi rochii de fetițe, spunându-i ce îi place, ce nu și de ce. Apoi, m-am inspirat din rochiile de mirese și m-am consultat cu clientele mele. Eu fiind ortodoxă, avem nevoie să înțeleg cum văd mamele catolice această Primă Comuniune. Având în vedere că este o zi importantă în viața unei fetițe, mi-aș dori să fie ea cea care își alege rochia, mărturisește Luiza Willems.

În curând, rochiile pentru Prima Sfântă Împărtășanie vor fi completate cu propunerile Family Fashion pentru ținutele mamelor dedicate acestui moment. Mai mult, „Holly” deschide ușa creațiilor atelierului către două noi categorii de haine: rochii pentru banchet și colecții de rochii de mireasă.

Despre Family Fashion

Pionier în România al conceptului de modă pentru întreaga familie, atelierul de creație vestimentară Family Fashion este o initiavă născută și dezvoltată din munca și pasiunea a trei generații: bunica, fiica și cele două nepoate. Atelierul are o filozofie de afaceri simplă: pune talentul, experiența și munca în slujba creării unor produse și servicii de calitate care să le aducă fericire mămicilor și copiilor lor. Family Fashion mizează pe calitatea materialelor selectate, dar și a execuției. Având în vedere vârsta fragedă a fetițelor, țesăturile ținutelor sunt, în majoritatea cazurilor, vegetale, iar modelele – comode și versatile.

Family Fashion realizează atât ținute casual, precum și seturi mamă-fiică elegante, pentru cele mai importante evenimente și petreceri.

Mai multe despre Family Fashion puteți afla la:
http://familyfashion.eu/
https://www.facebook.com/FamilyFashionEU

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.