Gerard Depardieu, in rolul lui Dominique Strauss-Kahn: Nu-mi plac francezii, sunt aroganti si ingusti la minte

de

Gerard Depardieu nu este ceea ce se cheama un adevarat patriot, dupa ce si-a descris conationalii drept “aroganti si ingusti la minte”. Actorul de origine franceza s-a incins in timpul unui interviu difuzat de Swiss TV, unde era invitat sa vorbeasca despre cel mai nou rol al sau.

Depardieu, in varsta de 63 de ani, urmeaza sa intre in pielea unui personaj care a starnit o multime de controverse in ultimul an – fostul sef al Fondului Monetar International (FMI), Dominique Strauss-Kahn. “Nu e un personaj usor de iubit. Cred ca seamana cu toti francezii, e un pic arogant. Nu-mi plac prea mult francezii, in orice caz. Iar el este “foarte” francez – arogant, ingust la mine. Este usor de jucat. Am sa-l joc pentru ca nu-mi place de el”, a declarat Gerard Depardieu.

“Niciodata nu m-au miscat oamenii care nu au demnitate”
Cu toate astea, cand a fost intrebat ce parere are despre faptul ca Strauss-Kahn a fost arestat, anul trecut, sub acuzatia de tentativa de viol, actorul francez a spus ca nu asta il dezgusta la fostul lider FMI, ci “atitudinea lui, in general”. “E felul in care merge, cu o mana in buzunar. Cu totii putem avea ganduri murdare. Si este binecunoscut faptul ca acesti barbati – cu multi bani si putere, oficiali ai FMI sau ai altor autoritati – pot fi astfel. Dar n-am sa incerc sa aprofundez personajul lui Strauss-Kahn, pentru ca niciodata nu m-au miscat oamenii care nu au demnitate”, a incheiat Gerard Depardieu.
Dominique Strauss-Kahn a fost achitat de acuzatiile de tentativa de viol, dar in Franta s-a confruntat cu alte probleme, fiind din nou acuzat ca ar fi abuzat sexual o tanara scriitoare. Fostul oficial FMI a marturisit, apoi, ca a participat la orgii sexuale, dupa ce a intrat in legatura cu o retea de prostitutie din Lille.
Alaturi de Gerard Depardieu, in rolul sotiei lui Strauss-Kahn – Anna Sinclair – va juca actrita Isabelle Adjani. “Va fi un film despre sex si politica, iar Depardieu va fi perfect pentru acest rol”, a declarat regizorul peliculei, Abel Ferrara.

 

Categorii:
Life

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *