Guy Ritchie s-a logodit cu iubita lui, Jacqui Ainsley

de

Regizorul britanic Guy Ritchie s-a logodit cu iubita lui, modelul Jacqui Ainsley, care este insarcinata cu cel de-al doilea copil al cuplului.

Guy Ritchie, in varsta de 44 de ani, si Jacqui Ainsley, in varsta de 30 de ani, au o relatie din aprilie 2010.

 

Jacqui Ainsley este in prezent insarcinata cu cel de-al doilea copil al cuplului. Bebelusul, care se va naste spre sfarsitul acestui an sau la inceputul anului viitor, va fi cel de-al patrulea copil al regizorului Guy Ritchie.

 

Ritchie si Ainsley au deja un baietel, Rafael, nascut in septembrie 2011.

 

Guy Ritchie a mai fost casatorit cu artista americana Madonna. Cei doi au divortat in anul 2008, punand capat unei casnicii care a durat opt ani.

 

Guy Ritchie si Madonna au impreuna doi copii: un fiu biologic, Rocco, in varsta de 11 ani, si un fiu adoptat, David, in varsta de sase ani.

 

In decembrie 2011, Guy Ritchie a declarat pentru revista Details ca i-a placut primul sau mariaj cu Madonna, insa casatoria lor a devenit ceva ce semana cu o “telenovela”.

 

Guy Ritchie a devenit celebru cu comediile sale marcate de un savuros umor britanic “Jocuri, poturi si focuri de arma/ Lock, Stock and Two Smoking Barrels” (1998) si “Unde dai si unde crapa/ Snatch” (2000). Cele mai recente filme ale sale sunt “RocknRolla”, lansat in 2008, si “Sherlock Holmes”, lansat in decembrie 2009. “Sherlock Holmes”, o adaptare dupa povestirile politiste scrise de Arthur Conan Doyle, cu Robert Downey Jr. si Jude Law in distributie, a avut o continuare, “Sherlock Holmes: Jocul Umbrelor”, care a fost lansata pe marile ecrane la sfarsitul lunii decembrie 2011.

 

MEDIAFAX

 

 

 

Categorii:
Stiri

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *