fbpx

În luna cadourilor, dăruiește un moment magic de relaxare cu noile seturi cadou Tesori d’Oriente

de

În perioada agitată a sărbătorilor de iarnă, dăruiește o clipă magică de relaxare, care îmbată simțurile și încarcă cu energie pozitivă. Aromele orientale ale parfumurilor Tesori d’Oriente te poartă într-o călătorie imaginară spre ținuturi îndepărtate și îți oferă o pauză binemeritată, numai pentru tine. Oferă-le și celor dragi bucuria de a se lăsa învăluiți într-un moment magic, care revigorează trupul și mintea, cu noile seturi cadou, disponibile în diferite variante.

Alege să oferi esența stării de bine Tesori d’Oriente cu Mosc Alb, al cărui parfum cu note de ambră și mosc incită simțurile și îndepărtează energiile negative. Seturile cadou sunt disponibile în mai multe variante, fiecare dintre ele având misiunea să aducă zâmbetul pe buze persoanelor dragi cărora vrei să le dăruiești dragostea și recunoștința ta. Setul cadou cu parfum aromatic, cremă de baie și mănușă exfoliantă din bumbac pentru baie lasă pielea moale și catifelată și o învăluie în parfumul unic Tesori d’Oriente Mosc Alb. Și variantele atent selecționate cu parfum aromatic și săpun aromatic, parfum aromatic și deo spray sau parfum aromatic și cremă de corp, însoțite de un portfard șic sunt ambalate într-un design special de sărbători, sub formă de cadou prețios.

Gama Tesori d’Oriente Byzantium încapsulează un mozaic de arome orientale, ale cărui vedete sunt trandafirul negru și labdanumul, care încântă simțurile și transmit o stare de bine. Parfumul aromatic poate fi oferit acum împreună cu crema de corp, într-un minunat set cadou, căruia i se adaugă un portfard elegant, în care se pot păstra produsele cosmetice preferate.

Dacă vrei să impresionezi prin alegerea unui cadou special, poți opta pentru setul Tesori d’Oriente Hammam cu parfum aromatic, gel de duș și mănușă exfoliantă din bumbac pentru baie, ideal pentru momente de relaxare. Același parfum inconfundabil, cu note de mandarină, floare de portocal și iasomie îl regăsești și în seturile cadou cu parfum aromatic și deodorant spray pentru corp sau în cele care conțin parfumul și săpunul aromatic Tesori d’Oriente Hammam.

Orhideea din China este simbolul rafinamentului, pasiunii și al eleganței, și cucerește simțurile cu notele delicate. Parfumul aromatic din gama Tesori d’Oriente Floare de China poate fi oferit în dar de sărbători alături de săpunul aromatic, într-un set cadou prețios, care să îi amintească zilnic persoanei dragi de momentele frumoase petrecute împreună. Și variantele de seturi cu parfum aromatic și deodorant spray de corp sau parfum aromatic, cremă de corp și portfard, poartă aceeași aromă inconfundabilă Tesori d’Oriente.

Ce poate fi mai frumos decât să primești sub bradul de Crăciun aroma parfumului preferat, într-un ambalaj de sărbătoare, care să îți încânte simțurile și să îți aducă aminte despre cât de importantă e prețuirea celor dragi? Oferă acest sentiment de neegalat, alături de un set cadou Tesori d’Oriente Floare de Lotus cu parfum aromatic, cremă de corp și un portfard șic, care cu siguranță va aduce zâmbetul pe buze.

Imaginează-ți un moment numai pentru tine, cu un decor liniștitor sau chiar romantic, completat de o lumânare aromatică, care te ajută să creezi o atmosferă în care regăsești starea de bine ce te face să radiezi și îți revitalizează simțurile. Seturile Tesori d’Oriente cu lumânare aromatică, parfum și cremă de duș reprezintă cadoul perfect de sărbători. Disponibile pentru gamele Mosc Alb, Ritualuri Japoneze, Byzantium și Floare de Lotus, acestea vor transforma zilele de sărbătoare în momente unice, fiind un cadou pe care persoana pe care vrei să o impresionezi nu îl va uita prea ușor.

Cadoul perfect poartă semnătura Tesori d’Oriente!

Mai multe detalii:

Facebook Tesori d’Oriente

Instagram

 

Despre Tesori d’Oriente

Tesori d’Oriente este o linie completă de produse de îngrijire personală. Filosofia brandului își are originile în Estul Îndepărtat. De aici sunt inspirate ingredientele și parfumurile produselor Tesori d’Oriente, care se află în concordanță cu ideea de frumusețe datorată unei stări de bine și relaxare fizicăși psihică.

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.