fbpx

În perioada 8-12 februarie, copiii sub 12 ani vor putea viziona gratuit cele mai îndrăgite filme

de

În luna februarie, distracția pentru întreaga familie se mută la Grand Cinema & More din cadul Băneasa Shopping City.

Grand Family Festival revine în perioada 8 – 12 februarie 2016 cu cele mai îndrăgite producții cinematografice. Aflat la cea de-a noua ediție, festivalul de film oferă copiilor sub 12 ani acces gratuit la cele mai apreciate filme și animații și un preț special de 16 lei, pentru cei care îi însoțesc.
Grand Family Festival este alternativa distractivă și educativă pentru cei mici și pentru părinți de a petrece timp împreună, în perioada vacanței dintre cele două semestre.
Iarna aceasta, festivalul aduce pe marile ecrane Grand Cinema & More, timp de 5 zile, o selecție a celor mai de succes filme pentru copii din ultimii ani. Astfel, toți cei care vor călca pragul cinematografului, cu mic cu mare, vor avea șansa de a viziona 14 filme de animație, în format 2D și 3D, dublate sau subtitrate: Annie (Annie), Snoopy şi Charlie Brown: Filmul Peanuts (The Peanuts Movie), Blinky Bill: Koala cel poznaș (Blinky Bill), Cuibul Dragonului: Începutul erei războinicilor (Dragon Nest: Worriors’ Dawn), Acasă (Home), Hotel Transilvania 1 (Hotel Transylvania 1), Hotel Transilvania 2 (Hotel Transylvania 2), Khumba (Khumba), Mune: Gardianul Lunii (Mune: Le Gardien de la Lune), Micul Prinț (The Little Prince), Pinguinii din Madagascar (The Penguins of Madagascar), Crăiasa Zăpezii 1 (The Snow Queen 1), Crăiasa Zăpezii 2 (The Snow Queen 2), Spongebob: Aventuri pe uscat (The SpongeBob Movie: Sponge Out of the Water), Aventuri în Zambezia (Zambezia).
Detalii despre programul complet al Grand Family Festival de la Grand Cinema & More pot fi găsite pe www.grandentertainment.ro.
Grand Cinema & More este mai mult decât un simplu cinematograf. Pe lângă filmele de calitate și tehnologia audio-video de ultimă generație, cinematograful din Băneasa Shopping City este primul din România care a dezvoltat o stagiune de evenimente culturale, producții proprii sau transmisiuni directe, care cuprinde spectacole de teatru și teatru pentru copii, operă, balet, spectacole de improvizație și evenimente speciale.
***

Despre Grand Cinema & More
Grand Cinema & More, situat în Băneasa Shopping City, acoperă o suprafaţă totală de 14.000 mp şi are o capacitate de 2600 de locuri.
Cele 13 ecrane adaptate pentru suprafeţe largi de proiecţie 3D, unghiurile perfecte de vizibilitate şi locurile ultra-confortabile fac din Grand Cinema & More destinaţia perfectă pentru vizionarea filmelor la o calitate premium. Accesul se face direct pe la etajul întâi al centrului comercial Băneasa Shopping City.
Pentru mai multe informaţii privind programul filmelor şi al tuturor activităţilor din cinematograf, vizitaţi www.grandentertainment.ro și pagina de Facebook a Grand Entertainment www.facebook.com/GrandCinemaDigiplex.

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.