fbpx

Incepe MasterChef, cel mai tare show culinar al momentului!

de

Agonie si extaz, spectacol total, pasiune nebuna si verdicte usturatoare in prima editie “MasterChef”.

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Marti, 20 martie, de la 20.30 la Pro Tv debuteaza cel mai spectaculos show culinar al momentului, “MasterChef”, o competitie fara precedent in care bucatari amatori se vor remarca prin talentul, creativitatea si priceperea lor, dar si prin preparate de exceptie. Din cei aproape 2000 de concurenti care s-au prezentat la preselectiile organizate in Bucuresti, numai 150 au trecut in etapa urmatoare a show-ului: intalnirea cu juriul in platoul “MasterChef”. Visuri marete, suspans, pasiune fara limite si spectacol, acestea sunt cateva dintre ingredientele care ii vor face pe telespectatorii Pro Tv sa prinda si ei, alaturi de juriu si concurenti, gustul competitiei!
In prima editie a show-ului cei trei jurati, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu, se vor intalni cu o parte dintre cei 150 de pretendenti la titlul de “MasterChef”. Acestia vor avea la dispozitie toate conditiile pentru a gati un preparat pe care ei mizeaza in competitie si cinci minute pentru a-l aranja in farfurie, pentru a-l finaliza in fata juriului. Miza este mare – sortul MasterChef si intrarea in urmatoarea faza a competitiei, iar selectia una foarte dura, astfel ca emotiile vor atinge cote maxime si ii vor purta pe participantii din aceasta etapa printr-o aventura a ingredientelor, a aromelor, a comentariilor usturatoare sau a aprecierilor neasteptate. Dupa ce juratii vor degusta din preparatul prezentat de fiecare pretendent, va urma verdictul, completat de comentarii care vor tine ca pe jar pe fiecare in parte, pentru ca juriul este pretentios si cauta excelenta in bucatarie.
De la studenti la angajati in domeniul vanzarilor sau publicitate, la casnice, profesori, farmacisti sau artisti, cei care au ajuns la intalnirea cu juriul au dat tot ce au avut mai bun pentru a le arata ca merita sa intre in acest concurs, care aduce castigatorului premiul cel mare de nu mai putin de 50.000 de euro. Surpriza sa gaseasca un juriu foarte pretentios si dur a fost mare, dupa cum a marturisit chiar unul dintre participanti: “E un sentiment ciudat, am incercat sa le citesc pe fata reactiile si nu am reusit sa fac asta”. Printre preparatele pe care acestia vor miza se numara paella cu fructe de mare, iepure cu mustar, piersici din coca sau supa crema de cartofi, muschi de vita si deserturi spectaculoase.
Catalin Scarlatescu, Sorin Bontea si Florin Dumitrescu nu ii vor scuti pe cei care se vor prezenta in fata lor de verdicte si comentarii usturatoare. “Orezul e mai rau ca un orez de spital” sau “Ai nevoie de un cutit ca al lui Arnold ca sa tai mancarea asta” sunt cateva dintre replicile acide pe care cei trei jurati nu se vor sfii sa le spuna. La polul opus insa, emotiile vor trece de la agonie la extraz pentru unii concurenti care vor auzi cuvinte de lauda din partea celor trei chefi de top: “Ati reusit de minune, meritati sortul pe deplin”, il va lauda Sorin pe un concurent.
“Unele preparate au fost surprinzator de bune, altele o dezamagire totala”, marturiseste Florin Dumitrescu despre etapa selectiilor. “M-am bucurat, insa, sa vad destul de multi oameni care gatesc foarte bine! Nu m-am asteptat sa vad atatea persoane care gatesc mai bine decat o fac unii bucatari profesionisti.” La randul lui, Catalin Scarlatescu e de parere ca “unii concurenti au luat concursul un pic in gluma si pentru ca au vrut sa impresioneze au venit cu preparate pe care le-au gatit in premiera la preselectie. Cei care au inteles ca un concurs se castiga la final mai sunt si acum in concurs.” Iar Sorin Bontea recunoaste ca, in ciuda faptului ca este pretentios, “participantii m-au surprins placut, mai ales pentru curajul si increderea de care au dat dovada.”

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Tag-uri:
·
Categorii:
Stiri

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.