fbpx

Inovație absolută pe piaţa din România: noul trimmer electric Veet Sensitive Precision™

de

În acest an, VEET România își propune să revoluționeze categoria produselor de epilat prin lansarea trimmer-ului electric Veet Sensitive Precision™, primul dispozitiv electronic de la Veet special creat pentru a rade cu delicateţe şi a modela, în acelaşi timp, zonele sensibile. Produsul este destinat femeilor moderne, preocupate de frumuseţea lor, aflate mereu în căutarea celor mai bune și practice soluții prin care își pot îmbunătăți ritualul de îngrijire personală, în confortul propriului cămin.

Trimmer-ul Veet Sensitive Precision™ dispune de două capete pentru zone mici şi delicate ale corpului – unul pentru sprâncene şi zonele faciale și unul pentru bikini și axile, fiind dotat cu un model de lame care nu ating pielea și care permit folosirea produsului în condiții de siguranță, fără grija tăieturilor. Pe lângă face kit și body kit, trimmer-ul mai are în componență o perie de curățare, o baterie pentru alimentare și un săculeț protector.

Datorită tehnologiei cu ajutorul căreia a fost conceput, beauty styler-ul Veet Sensitive Precision™ se remarcă printr-un grad ridicat de precizie în îndepărtarea părului nedorit – dispune de accesorii care permit o bună conturare și stilizare a sprâncenelor fiind, în același timp, o soluție ideală pentru retușuri rapide ale părului din zonele delicate – axilă sau zona liniei bikinilor, în orice moment. Trimmer-ul Veet Sensitive Precision™ a fost special creat pentru zonele sensibile, unde pielea este mult mai fragilă şi are nevoie de mai multă delicateţe. În plus, Veet Sensitive Precision™ reprezintă o alternativă practică și eficientă pentru metodele clasice de epilare cu lamele de ras, pensetă ș.a.

Noul trimmer electric Veet Sensitive Precision™ este foarte uşor de utilizat, rapid şi delicat și poate fi folosit în condiții de siguranță, este nedureros, precis și poate fi integrat cu ușurință în ritualul zilnic de înfrumusețare și îngrijire al oricărei femei.

Pentru VEET România, lansarea noului beauty styler marchează nu numai lansarea unui nou produs, ci şi a unui segment nou. VEET Sensitive Precision™ este un produs unic pe piaţă care se adresează femeilor active, care au nevoie de retușuri rapide, sigure și precise, oriunde s-ar afla!

 

 

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.