fbpx

Journey Intensive vine în România. Schimbă-ți viața în bine!

de

În ultima vreme, soluțiile de dezvoltare personală abundă și nimeni nu știe pe unde să o apuce. Mai rău, promotorii diverselor metode se întrec în a dovedi care instrument e mai performant decât celălalt.

Una dintre metodele cele mai cunoscute la nivel mondial este The Journey by Brandon Bays (Călătoria), iar Roxana Gabor-Iliescu este de 4 ani de zile practicantă și promotoare a acestei metode.

Brandon Bays este autoarea best seller-ului internațional Călătoria (The Journey), scris pe baza experienței transformatoare pe care a avut-o acum mai bine de 30 de ani, când a dezvoltat o tumoră de dimensiunea unei mingi de baschet. În șase săptămâni a reușit (sub supravegherea și cu acordul medicilor) să își trateze complet boala și să înceapă o nouă viață. De atunci a pus la punct, a perfecționat și a dat mai departe acest instrument minunat ce poate fi adaptat oricărei situații limită din viața ta.

Din 2013, cu ajutorul primelor două absolvente ale programului Journey din România, Patricia și Cristina (un psiholog și un medic), Brandon a adus și aici Seminarul Journey Intensive, în care sute de persoane pot experimenta libertatea interioară ca stil de viață, eliberarea de orice limitări autoimpuse și trăirea propriului potențial la maxim.

Iar rezultatele sunt spectaculoase, de la vindecări fizice la vindecări emoționale ce reașază viața tuturor membrilor familiei pe un alt făgaș, cel visat de ani de zile.

Roxana Gabor-Iliescu: Cu Journey am oprit cursa nebună în căutarea relației perfecte. Am construit-o

Suria si Roxana Gabor Iliescu_Paul Gabor Iliescu la maternitatea Medicover

Suria si Roxana Gabor Iliescu_Paul Gabor Iliescu la maternitatea Medicover

„Eu am primit cartea de la actualul meu soț, atunci când eram doar prieteni și a văzut că mă aflam într-un impas. Eram singură cu doi copii, fără nici un entuziasm sau interes de a o mai lua de la capăt. Aveam convingerea că orice relație e menită să sfârșească dramatic și efectiv îmi era frică să îmi mai pun la bătaie sufletul și să-mi expun copiii unui alt eșec. Înțelesesem deja că tot ce am trăit am atras eu cumva, dar nu știam cum să întrerup acest cerc vicios, cum să nu dau peste încă un…”nemernic”.

Am citit așadar cartea într-o singură noapte, a doua zi căutam deja cel mai apropiat seminar Journey, dar pentru că era la Londra și costul total ar fi depășit 1000 de lire (transport, cazare, seminar), tot Paul mi-a găsit pe cineva cu care să lucrez efectiv procesul Journey… La prima experiență am fugit cât am putut, adică am lucrat cât de superficial am putut. Dar am revenit. Simțeam că aceasta poate fi calea mea. A doua oară deja am avut confirmarea. Și parcă ceva în mine s-a deblocat. Am văzut clar ce îmi doresc. Mai mult, am avut curajul să scriu asta. Când am și publicat ce am scris, începuse deja povestea mea de dragoste cu EL, cel pe care îl descrisesem în amănunt în articolul din revista Tango- Marea Dragoste.

La nici trei luni diferență, Brandon venea pentru prima oară în România, exact de ziua mea. Am luat-o ca un semn și i-am cerut iubitului meu să mă însoțească. A devenit modalitatea noastră de a ne crește și a ne clădi relația pe rădăcini sănătoase. După care a început lumea să ne întrebe ce facem de ne e așa de bine. Și am dat mai departe. Cel mai greu a fost să acceptăm că lumea întreabă, dar nu e dispusă mereu să și aplice ce simte că este bine. Că rezistența la schimbare e uriașă. Probabil și la noi a fost. Dar este liberul arbitru al fiecăruia. În ultima perioadă am înțeles că rolul nostru asumat este acela de oglindă… cu extra opțiuni. Întotdeauna am văzut orice om mai frumos decât era comportamentul lui. Acum am și instrumentele să îi arăt și lui propria-i esență, dar și praful și blocajele care îl împiedică să se comporte așa cum îi e sufletul. Apoi să îi dau instrumentele personalizate de curățare masivă. Cum îmi place mie să-i spun, seminarul Journey Intensive este ca un detrartraj, ca o curățenie de Paște a sufletului. Apoi e mai ușor să întreții. Mai cu un proces 1 la 1 Călătoria, mai cu o spovedanie la duhovnic, mai o revelație, mai o comunicare sinceră cu famila, o ședință de constelații, în fine, jocuri și exerciții sunt multe. Dar întâi trebuie să fi văzut lumina din tine. Mai mult, să o fi experimentat plenar. Cum eu până acum doar la Journey am trăit” a povestit Roxana Gabor Iliescu. „În ceea ce ne privește, toată relația noastră este construită pe baze Journey. Am lucrat mult, și împreună, și separat, și ne-am dezvoltat propria metodă de comunicare. Apoi, cel mai palpabil rezultat este copila noastră de doi ani, Suria, apărută după un proces eliberator pe scena seminarului Journey Intensive, din disperarea dată de diagnosticul alopat implacabil de infertilitate permanentă.

Cei cu care am lucrat au povești cel puțin la fel de frumoase: o doamnă a evitat o operație pe creier după șapte ședințe consecutive de Călătoria (de asemenea sub supravegherea și cu acordul medicului), o altă doamnă a ieșit dintr-o stare de boală autoimună ce o țintuia la pat de luni de zile, o altă doamnă și-a autovindecat sânii atacați de cancer. Zilele trecute, o doamnă de vârsta mamei mele a evitat o operație pe cord cu doar o ședință, M-a anunțat că mai vrea și altele. Unii s-au lăsat de fumat, alții au reușit să slăbească. Fiecare în funcție de ce intenție și-a pus și cât de mare a fost rana și mai ales dorința de vindecare. Unii au decis că nu a venit încă momentul vindecării.

Au fost alții care au ales să plece. Poate atât le-a fost contractul în viața asta. De ce subliniez aspectul legat de supravegherea medicală: pentru că, în cazul unei maladii (inclusiv depresia severă), medicul alopat (sau homeopat, naturopat, ce alegi tu) tratează efectele, iar cu metoda Journey tratezi cauzele. Cauzele emoționale. De multe ori efectele dispar de la sine. Acum s-a demonstrat științific legătura dintre blocajele emoționale și somatizările fizice. Iar, deja, medicii avangardiști lucrează în echipă cu terapeuții pentru a trata holistic orice semnal al corpului, acest instrument minunat pe care îl avem.

Fugiți în continuare de frică sau vreți cu adevărat o gură de aer curat, fără pulbere, fără bariere sau limitări? Orice răspuns e permis, iubiți-vă pentru orice alegere. Dar asumați-vă consecințele. Nu mai dați vina pe ceilalți. Suntem creatorii propriei realități. Asta deja e științific dovedit. Vrei să mai folosești niște scuze ca să amâni punerea în practică a proiectului vieții tale? Găsești pe google o listă impresionantă. Cât timp îți mai dai însă să îți pui viața pe hold? Nu te-ai plictisit să te plângi și să simți că tot Universul complotează împotriva ta? Eu sigur da. Eu am ales să îmi iau Universul ca aliat și să evoluez în fiecare zi. Uneori obosesc. Alteori cad. Știu că de mine depinde să mă ridic. Aleg să respir și apoi iar la drum…”, a mai spus Roxana.

www.mkx.ro/journey

 

“Simțeam cum viața trecea pe lângă mine în timp ce eu îmi eram prinsă într-o cursă zilnică de supraviețuire

Invitația este acum să citiți și mărturia colegilor săi practicieni Călătoria. Sunt oameni cu povești incredibile, proveniți din medii total diferite, dar atrași de aceeași dorință de a face bine. Dacă povestea lor trezește ceva în sufletul vostru, dacă simțiți că poate fi și soluția pentru voi, să alegeți practicianul ”sponsor” al Călătoriei voastre, să accesați linkul de la sfârșitul articolului de unde aflați mai multe detalii despre seminarul Journey Intensive susținut de Brandon Bays în această toamnă la București și să experimentați efectele metodei Călătoria asupra voastră. Puteți să lucrați o terapie 1 la 1 ca un prim pas sau puteti să alegeți direct cele trei zile profund eliberatoare.

Cristin Galustyan, psihoterapeut cognitiv temperamental

Nu știu ce apreciez mai mult- eliberările de care am beneficiat sau pe care le-am facilitat. Atunci când însoțești pe cineva în “călătoria“personală, când simți eliberarea în tandem cu celălalt, când vezi efecte imediate în starea lui de sănătate (dispariția enurezisului la copii, a nodulilor tirodieni și multe altele) te simți binecuvântat. Personal, în afara problemelor zilnice rezolvate cu Călătoria, am reușit să-mi anulez o cumplită parastezie totală post operatorie a piciorului stâng. Și a fost ca un miracol.

Rica Balint, business controller 

Cu ajutorul Journey Method mi-am depășit o mulțime de frici și fobii, am putut să accept și să gestionez situații din viață care altădată m-ar fi blocat, inclusiv cea a doliului după pierderea unor persoane importante din viata mea, m-a ajutat să vindec și să gestionez anumite probleme de sănătate curente (răceli la rinichi, laringite, episoade de febră ale copiilor), “m-am întâlnit’’ cu mine, mi-am îmbunătățit calitatea vieții.

 

Mihai Minoiu- consilier terapii complementare

După 20 de ani de practică a metodelor alternative de echilibrare (fitoterapie, nutriție, ayurveda etc.) pot spune că Journey este cel mai complet instrument care poate transforma în bine starea interioară, cu efecte miraculoase la nivel fizic. Iar pentru mine aceasta era piesa lipsă din puzzle-ul rearmonizării și vindecării depline. Am crezut initial că doar cei cu probleme grave au beneficii la Journey și oricum mai ales femeile. Ceea ce am experimentat însă a fost eliberarea de o greutate uriașă pe care nici măcar nu știam că o port în spate.

Simona Răcuci Ionescu- PR specialist

Cel mai greu mi-a fost să simt și să accept că și umbra e a mea, că tot ce am trăit am atras eu, din neiubire, neîncredere și FRICĂ! O frică teribilă chiar și de bine! După Călătoria am înțeles că Dumnezeu era cu mine mereu și aștepta răbdător să îl manifest. Am început să mă recunosc în oameni, să le simt fricile, furiile, angoasele, depresiile, care îi fac să acționeze împotriva lor, nu a ta! Și am început să-i înțeleg, să-i accept și să-i iubesc așa cum sunt. Ei sunt eu și eu sunt ei – suntem UNA!

Raluca Mihu- terapeut

Mi-am dorit să găsesc o metoda de terapie complementară pentru animale și am găsit un instrument minunat bun în orice situație. Eu mi-am rezolvat în 21 de zile o tumoră la picior, unei cățelușe de 11 ani o tumoare malignă la stomac, am pus pe picioare un adolescent în stare foarte gravă dar fără un diagnostic precis ba chiar am aplicat cu succes metoda și persoanelor care nu își găseau serviciu bun. Depinde doar de dorința de evoluție a celor în cauză.

Camelia Harjau- terapeut și consilier dezvoltare personală

Călătoria ar trebui să însoțească orice proces de vindecare fizică sau emoțională. Asta pentru că merge direct la rădăcina problemei. Am avut privilegiul să facilitez cu Journey eliberări de anxietate și atacuri de panică în 3-4 ședințe, reducerea miopiei după o singură ședință, reducerea unei tumori de la 10 la 1,5 cm (în terapie hollistică).

Paul Gabor- Iliescu – antreprenor, coach  

Cu ajutorul metodei Journey m-am cunoscut pe mine. Nu eram cum credeam, însă am aflat că pot fi cum vreau eu.

Metoda Journey este un soi de caramidă, un modul de bază cu care poți construi și îl poți adapta pentru mai toate aspectele vieții, poți să înlături blocaje noi și vechi, uriașe sau aparent neînsemnate care îți afectează viața pe mai toate planurile. Specială este universalitatea adresării, gradul de ușurință în înțelegere, asimilare și eficiență, măsurată în rezultate reale, aproape instantanee.

Nadia Cupsa    – psihoterapeut 

În 2013, lucram deja pro bono cu metoda Journey pentru câteva grupuri de support când am fost diagnosticată cu un chist de 9 cm. Timp de câteva săptămâni am acționat sinergic, cu un tratament naturist și de cel puțin două ori pe săptămână câte un proces ”Călătoria”. O lună și jumătate mai târziu am fost declarată perfect sănătoasă și catalogată drept un miracol.

Luciana Nicoară, YOGA teacher, general manager

Călătoria reuşeşte, într-un timp scurt (ce depinde excusiv de dorinţa de transformare a fiecăruia) să aducă efecte vizibile de vindecare în plan fizic, emoţional, mental, spiritual.

Iar la Seminarul Journey Intensive se creează un mediu de deschidere, acceptare şi înţelegere profundă în care fiecare participant va primi exact ceea ce este necesar pentru el, uneori un miracol.

Patricia Cihodaru, psihoterapeut, speaker inteligență emoțională, presenter Călătoria

Cele mai mari satisfacții le-am avut în lucrul cu copiii. Metoda Călătoria este atât de firească pentru ei încât reușesc în jumătate de oră să scape de frica de întuneric, de frica de a merge singuri la școală, de frica de câini sau de anxietatea și blocajele trăite la orele de curs. Și de multe ori, părinții, încântați de rezultate, au curaj să lucreze și ei atacurile de panică sau somatizările de tot felul.

Maria Alina Gutoi- kinetoterapeut în formare, terapeut terapii complementare

Eu am primit cartea Călătoria de la medicul meu de familie, după mai multe investigații inutile. Am descoperit aici mai mult decât o terapie, un stil de viață. Modul în care au fost adunate tehnici și îmbogățite cu acceptarea emoțiilor ca firești, cu întelegerea Sursei vieții și cu iertarea ce oferă detașarea de poveste, face din Metoda Călătoria Un instrument unic.

Dana Bucur – antreprenor agricultură

De când mă știu căutam soluția de a deznoda conflicte și a aduce lumină în jurul meu. Cu ajutorul metodei Journey am ajutat mai mult de 15 cupluri să aibă primul lor copil deși medicii nu le mai dădeau speranțe, am reunit relații disfuncționale după ani de certuri, am facilitat dispariția unor boli autoimmune, aparent fără tratament.

Carmen Maria Pastiu- terapeut, consilier dezvoltare personală

Prin Călătoria am reușit să-mi reglez funcționarea  tiroidei în momentele de criză, să scap de anxietate, să ating starea de echilibru, de pace interioara, de bine cu mine ..așa cum nu am știut că se poate vreodată.

Pentru mine această metodă este soluția pentru orice tip de blocaje, chiar acolo unde celelalte terapii au dat greș.

Vrei să ai cel mai eficient instrument ca să îți poți modela tu singur destinul? Vrei să experimentezi schimbarea stării de conștiință? Vrei să trăiești din plin schimbarea vieții tale în doar trei zile, prin cea mai completă și mai simplă metodă de dezvoltare personală?
Înscrie-te acum la seminarul Journey Intensive susținut de Brandon Bays la București între 29 Septembrie și 1 Octombrie prin intermediul acestui articol și poți beneficia de o reducere de 50 de euro din prețul actual al seminarului ( 397 euro până pe 15 septembrie, 497 după 15 septembrie).
Accesează link-ul www.mkx.ro/journey , alege revista Tango – Marea Dragoste la recomandare și vei primi un mail cu codul de reducere și direcționarea către înscrierea la seminar.
Succes! Ne vedem acolo!

 

 

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii

  • mda,parerile sunt impartite despre aceasta metoda…

    dani octombrie 4, 2017 11:48 am Răspunde

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.