fbpx

Lego pregateste o surpriza uriasa pentru fanii animatiei Voltron. Totul a pornit dintr-o gluma

de

Legendarul robotel Voltron este ultima idee a celor de la Lego pentru seturile Lego Classic. Productia a fost aprobata de inginerii Lego si acesta ar urma sa apara in 2018. Este o bucurie pentru nostalgici si nu numai.

Lego Classic este gata sa vina cu un robot dintr-o animatie care a facut furori de-a lungul istorie. Mai precis, din 1984, cand a luat nastere. Este vorba despre Voltron, o animatie ce a fost difuzata pentru prima data in 1984. Este o productie americana, inspirata insa din seria de animatie japoneza Beast king GoLion. Este vorba despre cinci tineri care piloteaza fiecare cate un robot-leu. Cand se unesc, cei cinci lei se transforma in Voltron.

Este o animatie care a avut extrem de mult succes de-a lungul istoriei. Jucariile si robotii Voltron au fost la mare cautare. De asemenea, au fost facute jocuri video, DVD-uri si seturi Voltron. Pentru o perioada, copiii au uitat de masinute si papusi si au fost innebuniti de robotul care avea ca misiune salvarea galaxiei. Animatia a avut atat de mare succes incat productia ei continua si in prezent si este difuzata in reteaua Netflix, care pregateste deja al patrulea sezon.

Lego Classic completeaza acest tablou. Producatorul danez a decis sa lanseze propria varianta de robot Voltron, care va fi construit caramaida cu caramida. Totul a pornit de la ideea unui fan, care a cerut producatorului de jucarii sa relanseze personajul central din animatia Voltron. Leandro Tayag, din Malaysia, a venit chiar si cu o macheta. Ideea a strans 10.000 de voturi, asa ca cei de la Lego au trecut la treaba.

Noua piesa Lego Classic urmeaza sa intre in productia de serie si va fi lansata in 2018. Setul ar urma sa contina cinci robotei mai mici, sub forma unor lei, care se pot transforma intr-unul mare, Voltron, exact ca in animatie. Momentan, se vorbeste ca aceste jucarii ar urma sa aiba 2.100 de piese si aproximativ un kilogram cand vor fi imbinate.

Dupa ce va fi lansat, Voltron ar putea ajunge in Romania prin intermediul magazinelor de jucarii Noriel. Pana atunci, tot la Noriel va puteti bucura si de celalalte seturi, precum Lego Classic, Lego Architecture, Lego Star Wars sau de figurinele Lego Batman Movie.

 

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Tag-uri:
· · · ·

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.