fbpx

Lego spera sa dea lovitura cu un nou joc. Despre ce este vorba

de

Lego Marvel Super Heroes 2 promite sa devina unul dintre cele mai cautate jocuri. Noul joc video lasa insa in spate consolele vechi si ruleaza doar pe PS4 si Xbox One. Asta i-a ajutat pe dezvoltatori sa imbunatateasca partea grafica si sa o aduca mai aproape de ideea de film.

Lego inoveaza constant, din dorinta de a-si mentine jucariile intr-un aer mereu proaspat, interesant si entuziasmant. Specialistii companiei daneze a vrut acum sa mentina treaz interesul pentru Lego Marvel Super Heroes, care si asa era la cote ridicate. Insa lansarea locului Lego Marvel Super Heroes 2 va atrage si mai multi fani. Producatorii ne asigura ca toate figurinele din joc pot fi gasite si in magazine, in seturile de jucarii Lego, cu aproape aceleasi caracteristici. Practic, sustin ca jocul este o transpunere a realului in virtual la o precizie cat se poate de mare.

Noul joc Lego Marvel Super Heroes incepe cu Gardienii Galaxiei in timp ce stateau nava Milano. Un apel ii aduce insa in actiune. Este un semnal cum ca este primejie mare pe Xandar. In demo-ul jocului, actiunea trece apoi la momentul in care Gardienii se confrunta cu Celestial Eson. Eson a fost recrutat de Kang Cuceritorul, cel mai rau personaj din jocul Lego Marvel Super Heroes 2. Cei doi vor sa cucereasca Xandar-ul pentru a-l adauga domeniului pe care Kang deja il detine, Chronopolis. Eroii din Lego Marvel Super Heroes trebuie insa sa impiedice tot acest scenariu.

Jocul se bucura de o grafica deosebita si inginerii Lego sustin ca este in topul creeatiilor de pana acum. Lego Marvel Super Heroes 2 are multe scene cinematografice, lucru care-l face foarte dinamic si atractiv.

Producatorul danez de jucarii spersa sa dea lovitura si cu acest joc. Pana acum, supereroii DC Comics si Marvel au adus incasari considerabile din tot ceea ce a insemnat colaborarea cu Lego. Filmul Lego Batman Movie a fost avut incasari record, in timp ce figurinele DC Comics si Lego Marvel Super Heroes se vand intr-un ritm alert in toate tarile unde Lego este prezent.

La noi, figurinele si jocurile Lego Marvel Super Heroes si Lego DC Comics Super Heroes se pot gasi in oferta magazinelor Noriel. Tot de aici putetia achizitiona si celelalte seturi din portofoliul Lego, precum Lego Friends, Lego Star Wars, Architecture, Ninjago, Classic sau Lego Juniors.

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Tag-uri:
· ·

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.