fbpx

#LoveIsFun – iubirea și sexul, în același pat – cartea care te ghidează printre provocările relaționale ale cuplului modern

de

 Editura Pagina de Psihologie lansează cartea #Love is fun – iubirea și sexul, în același pat, o lectură savuroasă despre labirintul emoțional al relațiilor moderne de cuplu, în care știința se îmbină cu umorul.

 Volumul este semnat de către GÁSPÁR GYÖRGY (psiholog clinician şi psihoterapeut relaţional) și BOGDAN NICOLAI (jurnalist de radio, televiziune şi presă scrisă) și este o continuare firească a emisiunii Love is fun, realizată de cei doi pentru A List Magazine. Iar prefața cărții este scrisă de jurnalista Andreea Esca.

#LoveIsFun abordează o serie de subiecte de maxim interes pentru zilele noastre, precum: siguranța relațională, (in)fidelitatea, gelozia, dragostea în vremea Facebook și a rețelelor sociale, inteligența erotică, alfabetizarea sexuală și neadevărurile pe care ni le spunem despre sex, viața de cuplu când suntem părinți, și le oferă tuturor celor care se află într-un cuplu sau sunt în căutarea unei relații o hartă care-i poate ajuta să navigheze mai sănătos printre provocările vieții în doi.

#LoveIsFun este a patra carte semnată de către psihologul Gáspár György, după Copilul invizibil (Curtea Veche Publishing, 2016), Revoluția iubirii: o altfel de poveste despre atașament și relații (Editura Pagina de Psihologie, 2017) și Mindfulness Urban (Curtea Veche Publishing, 2018) și este primul volum de non-ficțiune semnat de jurnalistul Bogdan Nicolai.

#LoveIsFun este disponibilă  pe paginadepsihologie.ro și în librăriile mari din țară, la prețul de 35 lei.

Detalii tehnice

Nr. de pagini: 208 /ISBN: 978-606-94680-1-2 /Format: 13×20 cm, paperback cu clape

 

Despre Gáspár György

Gáspár György are o experiență de 12 ani în psihologia clinică şi psihoterapia de cuplu şi familie. De mai bine de un deceniu își canalizează energia către cultivarea sănătății relaționale, iar în 2013 a inițiat programul național #RevoluțiaRelaționalăÎnRomânia. Este co-fondator al platformei paginadepsihologie.ro și președinte al Asociației Multiculturale de Psihologie si Psihoterapie.

 

Despre Bogdan Nicolai

Bogdan Nicolai este jurnalist cu o bogată experiență în presa scrisă, radio și tv. Fost director de programe la MTV, realizator al matinalului ProFM, scenarist la Vocea României, a lucrat și pentru The ONE, ProMotor sau Times New Roman. Andreea Esca l-a ademenit cu o mașină de scris în redacția A List Magazine, pentru care realizează emisiunile Life Coach și Love is fun (împreună cu psihologul Gáspár György).

 

Vedetele despre #LoveIsFun

„Într-o societate cu multe tabuuri, cartea lor este o gură de adevăr. Și, ca să fie digerabile, adevărurile ne sunt servite mereu într-o combinație de studiu și povești amuzante. Mie una, cartea aceasta mi-a răspuns la toate întrebările pe care nu le-aș fi pus cu voce tare și cred că asta va fi concluzia multora, la finalul lecturii. Ba mai mult, mi-a răspuns și la întrebări pe care nu mi le-am pus niciodată, nici măcar în gând, dar aflând acum răspunsul, mi-am reproșat că nu sunt suficient de curioasă.“

Andreea Esca, jurnalist și publisher A List Magazine

 

„O carte care a apărut natural în fața ochilor mei – ca o clipă în care, între doi oameni, apare dragostea. Cumva, această carte delicioasă poate fi disecția unei relații, cu tot ce implică ea: atracție, candoare, umor, sinceritate și asumare.“

Vlad Craioveanu, jurnalist de radio și televiziune

„Citesc împreună cu soțul meu manuscrisul, în această după-amiază în care aniversăm 9 ani de mariaj. Chiar e fun și chiar sună bine. Iubirea este fun, dar e și complicată – uneori atât de complicată, încât uităm că suntem programați biologic și psihologic să fim împreună, să aparținem. Această lectură ne arată încă o dată cum educația în legătură cu funcționarea noastră ca ființe sexuale, dincolo de condiționări ideologice și emoții grele de rușine și disconfort, aduce siguranța și confortul fără de care armonia și intimitatea fiecăruia cu sine și apoi cu celălalt nu ar fi posibile.“

Diana Stănculeanu, psihoterapeut și expert în sănătate mintală

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Categorii:
Cărți

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.