fbpx

Magia Craciunului la Casa Artelor “Dinu Lipatti” 15 – 16 decembrie 2018

de

Primăria Municipiului București, prin Casa Artelor “Dinu Lipatti”, are bucuria să vă invite în 15 și 16 decembrie, de la orele 18.00, la evenimentul Magia Crăciunului la Casa Artelor “Dinu Lipatti”, minunat prilej pentru ca magicul brad de Crăciun de la Casa Lipatti să adune în jurul său cât mai mulți copii și cât mai multe dorințe de îndeplinit!

Sâmbătă, 15 decembrie, de la ora 18.00, vă așteptăm, împreună cu cei mici, să descoperiți Expoziția în aer liber despre Moș Crăciun – Legendă, istorie și tradiții, o frumoasă poveste în texte și imagini despre cel mai îndrăgit personaj al iernilor noastre, care reușește, în doar o singură noapte, să aducă darurile dorite tuturor copiilor cuminți din întreaga lume.

De la aceeași oră, în Salonul de muzică al Casei Artelor “Dinu Lipatti” va avea loc Recitalul de colinde și cântece de Craciun susținut de Corul de copii Bravissimo”, dirijat de Elena Radu. Înființat în anul 2011, la inițiativa “Asociatiei Culturale Bravissimo”, corul este format din 42 de copii, cu vârste cuprinse între 5 și 13 ani și face parte din diverse proiecte culturale, imprimând în studiouri alături de artiști importanți din România.

De la ora 19:00, magicianul Bogdan Muntean va invita copiii pe tărâmul ”Fantasmio”, printr-un spectacol unic de magie, care îi va îndemna pe cei mici să viseze și le va stârni curiozitatea. Prezentat cu succes în Italia, Austria sau Macedonia, spectacolul durează o oră și este interactiv, atât pentru copii cât și pentru părinți.

Duminică, începând cu ora 18.00, în Salonul de muzică al Casei Artelor “Dinu Lipatti” vor răsuna, din nou, glasuri vesele de copii, de această dată ale Corului de Copii Radio, dirijat de Voicu Popescu și acompaniat, la pian, de Magdalena Faur. Înfiinţat în 1945, Corul de Copii Radio a primit, în 2004, de la Federația Corurilor din Uniunea Europeană, titlul de Ambasador Cultural al Uniunii Europene.

De la ora 19:00, micuții vor deveni ajutoarele Moșului… și ale magicienei Cristina Strecopîtov, ce va desfășura sub ochii lor Spectacolul „Magic Christmas”. Un show plin de bucurie, cadouri și multe surprize!

Conceptul evenimentelor aparține regizoarei Alice Barb, directorul fondator al Casei Artelor “DinuLipatti”.

Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.

Vă așteptăm cu drag să ne bucurăm, împreună, de Magia Crăciunului!

Despre Casa Artelor “Dinu Lipatti”: https://www.facebook.com/casadinulipatti/

 

 

 

 

 

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Categorii:
Life

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.