fbpx

Maison 13, un loc de poveste, plin de istorii de iubire

de

Am descoperit Maison 13 căutând locuri speciale pentru pictorialele și pentru evenimentele noastre. Mă săturasem de etern folositele holuri de hoteluri și luasem deja la rând toate cafenelele elegante. Și atunci Maisonul răsărit lângă Parcul Ion Voicu mi s-a părut limanul salvator pentru tot ce va fi urmat. Pentru că am găsit în strada Dumbrava Roșie nr. 2 un loc elegant, care-și schimbă chipul o dată la câteva zile, dar rămâne mereu stilat, franțuzit, parfumat, delicat…

Maison 13 este locul în care arhitectura, designul, arta, cultura, fotografia și gastronomia se întâlnesc pentru a contura un stil de viață aparte. Un loc ieșit din tipare, creativ, spectaculos, surprinzător. Un spațiu inedit, elegant, rafinat, prietenos, primitor. Un mediu plin de creativitate, fără restricții de imaginație. Acel “special place” unde detaliile fac diferența.

Maison 13 este locul în care poți organiza un eveniment privat, corporate sau o simplă întâlnire de afaceri. Un spațiu multifuncțional, cu o atmosferă caldă și servicii impecabile. Fiecare eveniment este gândit ca ceva unic,  indiferent de amploare. De la o întâlnire business, cu ușile închise, de 15 persoane, până la petreceri grandioase de peste 140 de persoane, toate evenimentele ies impecabil.

Maison 13 este un spațiu de excepție. Aici totul are o poveste. Casa monument de arhitectură, care păstrează elemente originale de la începutul secolului XX cu o savoare de neegalat. Mobilierul minimalist care pune în valoare arhitectură locului și accentele de design. Meniul conceput de specialiști în domeniu. Selecția de băuturi realizată astfel încât să satisfacă exigențele celor mai fini cunoscători. Terasa care permite extinderea oricărui eveniment într-un cadru plin de verdeață. Serviciile de calitate. Profesionalismul. Locația poziționată într-una dintre cele mai frumoase zone din București – între Parcul Icoanei și Parcul Ion Voicu…

Maison 13 este un loc de basm, plin de istorii de iubire, un loc căruia atunci când îi treci pragul rişti să opreşti timpul în loc şi să te bucuri de ceea ce simţi, vezi, mănînci sau bei… Sau de ceea ce poți să visezi, cu ochii deschiși.

Pentru a intra în atmosfera locului, clienții sunt așteptați pe Dumbrava Roșie nr. 2, sector 2, București. Pentru oferte de preț personalizate și informații referitoare la serviciile Maison 13 puteți trimite un mail la adresa:

andra@maison13.ro sau la telefon 0723 186 028.

 

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Categorii:
Life

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.