Marion Cotillard: Nu voi mai vizita niciodata un parc Sea World

de

Actrita franceza Marion Cotillard a declarat ca nu va mai vizita niciodata un parc Sea World, dupa scenele pe care le-a filmat intr-unul dintre parcurile din aceasta franciza pentru filmul “De rouille et d’os”, in care interpreteaza rolul antrenoarei unei balene orca.

Actrita franceza, care este si activista Greenpeace, sustine ca filmarile pe care a fost nevoita sa le realizeze pentru filmul “De rouille et d’os”, la Maryland Sea World, au facut-o sa se simta inconfortabil.

 

“Prefer sa vad balene in mediul lor natural, nu intr-o piscina. Nu voi mai vizita niciodata un parc Sea World”, a declarat Marion Cotillard pentru revista C.

 

“Ma simt cu adevarat inconfortabil in acele locuri in care animalele sunt tinute in captivitate. Cand am ajuns acolo, eram cu adevarat tensionata, insa a trebuit sa imi fac treaba si i-am cunoscut pe acei angajati de acolo care sunt pasionati de ceea ce fac. Ii respect, dar nu voi intelege niciodata”, a adaugat actrita franceza.

 

Spre marea surpriza a criticilor de film, Marion Cotillard nu a fost nominalizata la premiile Academiei de Film Europene pentru rolul din “De rouille et d’os”, insa criticii americani o considera pe actrita franceza o concurenta cu sanse serioase pentru castigarea unui nou Oscar in 2013.

 

Remarcabila interpretare a artistei franceze Marion Cotillard din filmul “La vie en rose/ La Môme” a fost salutata printr-o ploaie de recompense, inclusiv premiul Oscar pentru cea mai buna actrita. Marion Cotillard s-a aflat pe afisul a doua filme cu mare succes de casa in 2010 – “Inceputul/ Inception”, de Christopher Nolan, si “Les Petits mouchoirs”, de Guillaume Canet.

 

De asemenea, actrita franceza a fost vazuta pe marile ecrane in lungmetrajul “Miezul noptii in Paris/ Midnight in Paris”, de Woody Allen, care a deschis editia din 2011 a Festivalului de la Cannes. Cel mai recent film al ei, “De Rouille et d’Os”, de Guillaume Canet, a fost prezentat la editia din acest an a Festivalului de la Cannes. Marion Cotillard a fost distribuita si in urmatorul film din seria “Batman”, intitulat “Cavalerul negru: Renasterea/ The Dark Knight Rises”, regizat de Christopher Nolan.

 

MEDIAFAX

 

 

 

Categorii:
Personalitati

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *