Mirela Zeta: Casatoria nu ucide, cum nici actele nu ucid. Oamenii au aceasta putere de a distruge

de

O putem urmari la TV, de luni pana miercuri, de la ora 23.00, la Prima TV, dar probabil ca toti am remarcat-o cu adevarat in rolul din Restul e tacere. Am invitat-o pe Mirela Zeta sa ne raspunda la intrebarea in jurul careia se discuta de-o eternitate: casatoria ucide dragostea? Si, daca tot ne-am intalnit, am descusut-o si cu privire la profesia ei si la secretele frumusetii sale.

 

 
Marea Dargoste/ Tango: Care a fost cel mai rau lucru pe care ti l-a adus celebritatea?
Mirela Zeta:  Celebritate e mult spus. Sunt o tanara actrita un pic mai cunoscuta datorita emisiunii “Mondenii” in care joc. Dupa parerea mea, celebra este Liza Minnelli.

Marea Dargoste/ Tango: Daca ar fi sa dai timpul inapoi, ai mai alege sa devii actrita?

Mirela Zeta: As alege aceasta meserie inca o data, asta daca as putea da timpul inapoi. Probabil daca nu as fi facut actorie, m-as fi indreptat serios catre dans, mai exact catre balet. Mi-ar fi placut sa joc, pardon, sa dansez pe scena Operei.

Marea Dargoste/ Tango: Cum ai descrie showbizul romanesc?

Mirela Zeta: Showbiz-ul romanesc e un taram fermecat in care apar si dispar oameni.

Marea Dargoste/ Tango: Care crezi ca este cel mai grav lucru care se intampla in televiziunea de astazi?

Mirela Zeta: Cel mai grav lucru in televiziune este lipsa de viziune.

Marea Dargoste/ Tango: Esti extrem de discreta in ce priveste viata ta privata. Stiu doar ca, la un moment dat, aveai o relatie cu un barbat care nu traia in Romania. Mai sunteti impreuna?

Mirela Zeta: Incerc sa raman la fel de discreta in ceea ce priveste drumul meu.

Marea Dargoste/ Tango: Cum privesti casatoria? Crezi ca un cuplu e mai fericit dupa ce semneaza acele acte sau dimpotriva, casatoria ucide dragostea?

Mirela Zeta: Casatoria nu ucide, cum nici actele nu ucid. Oamenii sau armele au aceasta putere de a distruge tot ce e viu. Casatoria poate fi frumoasa atunci cand doi oameni o privesc la fel.

Marea Dargoste/ Tango: Ce faci ca sa arati asa de bine?
Mirela Zeta: Multumesc pentru compliment. Nu fac un efort urias in ceea ce priveste regimul alimentar. Sunt un pic atenta… uneori atenta. Am perioade cand nu imi pasa daca mananc mancare mai putin sanatoasa, dar aceste perioade sunt scurte. Imi revin repede si imi spun, pe un ton matern, “te-ai cam ingrasat!”. Ma mai duc sa fac miscare uneori, atunci cand simt ca nu se mai poate. Alerg pe banda gandindu-ma daca o sa mai vin si a doua zi la sala.

Marea Dargoste/ Tango: Crezi ca ai fi avut la fel de multa popularitate daca n-ai fi fost o femeie frumoasa?

Mirela Zeta: Cred in oamenii care au o sansa si isi fac treaba bine. Nu cred ca frumusetea e un bilet de intrare la teatru. E poate o rezervare buna, facuta pentru randul 3 al salii.

Marea Dargoste/ Tango: Stiu ca, pe langa Mondenii, ai intotdeauna si proiecte de teatru. Unde te putem vedea jucand in perioada urmatoare?

Mirela Zeta: Joc alaturi de colegii mei, Andreea Gramosteanu, Andreea Samson si Andrei Mateiu, intr-un proiect independent numit “Barbatii sunt de pe Marte, femeile de pe Venus”, la café-teatru Godot. La Club La Scena joc in piesa “Un Cuplu Ciudat”, iar la Teatrul de Comedie, in spectacolul “Cantareata Cheala”, in regia domnului V.I. Frunza.

Mirela, despre cinema

Filmele care iti plac cel mai mult sunt… filmele bune.

Actorii care te-au inspirat cel mai mult sunt… actorii care au inteles ce inseamna aceasta meserie.

Scena ta preferata de film este… cea cu Meryl Streep, in bucatarie, din filmul “The Hours”.

Cea mai reusita coloana sonora a unui film este... cea din “Once Upon A Time In America”.

Regizorul care ocupa primul loc in inima ta este... Nae Caranfil.

Actorii/actritele supraevaluati sunt… in opinia mea, niste nume.

O actrita trebuie neaparat sa… isi invete textul.

Un film bun este… un film care ma reduce la tacere.

ACEST MATERIAL ESTE PROPRIETATEA EXCLUSIVA MAREA DRAGOSTE / www.revistatango.ro SI NU POATE FI PRELUAT, INTEGRAL SAU FRAGMENTAR, FARA ACORDUL SCRIS AL DETINATORILOR ACESTUI SITE.
contact mareadragoste@revistatango.ro
 

 

Tag-uri:
Categorii:
Interviuri

Comentarii

  • The Hours e mai corect 🙂

    ioana iunie 2, 2011 10:13 pm Răspunde

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *