fbpx

Motivele pentru care printesa Kate isi imbraca micutii cu haine ieftine

de

Printesa Charlotte si printul George, cei doi copii ai lui Kate si William, nu ies prea mult in evidenta prin tinutele lor, ba dimpotriva. Deseori, au fost vazuti cu tricouri si camasi pentru copii foarte asemanatoare cu cele purtate in copilarie de tatal lor, printul William. Jurnalistii de la Daily Mail au incercat sa explice de ce Casa Regala a Marii Britanii merge pe mana modestiei.

Deseori, printesa Charlotte si printul George au fost vazuti imbracati in hainute ce aduc aminte mai degraba de perioada in care tatal lor era copil. Tinutele lor vestimentare respecta codul de conduita impus de Casa Regala, dar, in acelasi timp impresioneaza prin modestia lor. Ducesa de Cambridge nu investeste foarte mult in tricouri, pantalonasi sau camasi pentru copii, un lucru care pare foarte curios la prima vedere, avand in vedere ca fac parte din cea mai influenta si cunoscuta casa regala din lume. Exista insa unele explicatii pentru aparenta modestie aratata de Kate si William. Daily Mail a incercat sa explice cateva dintre ele.

Kate nu doreste sa le faca jocul marilor branduri de haine

In urma unui sondaj facut la nivel international s-a ajuns la concluzia printul George si printesa Charlotte sunt pe locul doi, respectiv patru in topul celor mai influenti tineri pe piata modei. Ceea ce inseamna ca reprezinta un model pentru sute de mii de copii din toata lumea. De exemplu, daca cei doi printi ar purta camasi pentru copii produse de vreun designer cunoscut, vanzarile pentru acele produse pur si simplu ar exploda la nivel mondial. Cine n-ar vrea sa-si imbrace micutii precum cei mai tineri membrii ai Casei Regale din Marea Britanie?

Casa Regala incearca sa pastreze eticheta de normalitate

Ideea despre printi si printese a fost intotdeauna cea a unor personaje cu o viata de poveste. Insa Kate si William vor sa pastreze eticheta de normalitate, chiar daca provin din cea mai cunoscuta familie regala din lume. Cei doi incearca astfel sa transmita un mesaj pentru oamenii de rand, in familia regala se traieste cat se poate de normal. Este unul dintre motivele pentru care Kate a preferat sa nu dea foarte multi bani pe camasi copii, pantalonasi sau tricouri

Kate vrea sa-si protejeze copiii de presa

George si Charlotte sunt in topul celor mai mediatizati copii. Ducesa de Cambridge nu-si doreste sa mareasca insa aceasta presiune mediatica, pentru a le oferi celor doi o viata cat mai aproape de normalitate si cat mai departe de statutul de vedeta. Kate nu doreste sa se discute prea mult despre ce camasi pentru copii poarta George si sora lui sau cum si-a asortat pantofiorii cu tricoul.

Kate respecta linia traditionalista impusa de casa regala

Elisabeta a II-a, figura emblematica a Casei Regale a Marii Britanii si strabunica lui George si Charlotte, a impus un stil care sa fie cat mai aproape de ceea ce inseamna omul de rand. Astfel, Kate isi doreste de la micutii sai sa fie copii, nu fotomodele. De asemenea, prin modelul de haine inspirate din cele purtate de printul William se incearca o conexiune cu trecutul. George si Charlotte imbraca tricouri, camasi pentru copii sau pantalonasi ce par imprumutate din copilaria printului William.

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Tag-uri:
· · · ·

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.