fbpx

Neutral is The New White! Prezentare de modă androgină pe 20 ianuarie

de

Pe 20 ianuarie, începând cu ora 19:00, va avea loc primul eveniment marca Club Interact Cișmigiu din anul 2017 ce constă într-o prezentare de modă androgină cu scop caritabil. Gazda, Concept Store IRIS (Calea Moșilor, nr 34), va încânta oaspeții cu aranjamentele spectaculoase ale designerilor floriști IRIS.

Scopul evenimentului este acela de a promova tinerii designeri vestimentari în devenire, atât liceeni, cât și studenți, printr-un moment artistic dinamic cu tema ”egalitate de gen în moda”. Moda și arta sunt puse în slujba egalității de gen, aducând în lumină conceptul vestimentației androgine.
Viziunea tinerilor designeri subliniază faptul că moda este mai mult decat ceea ce vedem pe catwalk-uri; moda este o stare de spirit și poate avea un impact real în promovarea drepturilor omului, a diversității, a egalității de gen, evenimentul urmărind să contribuie la demontarea stereotipurilor și descurajarea discriminării de gen în funcție de alegerile vestimentare.
Prezentarea de modă va pune accent pe piesele de culoare albă și mai ales pe tricoul alb, elementul simbol pentru acest eveniment. Albul reprezintă un element neutru, iar tricoul fiind catalogat o piesa unisex, poate avea un puternic potențial atât din persectiva creației, cât și de cea a mesajului emancipator asumat de valorile feministe ce se doresc a fi puse în lumină.
DESIGNERI
Cosmin Alexandru
Ioana Bianca (Marigo Design)
Maya Bura
Miruna Calciu
Diana Canghizer
Elena Deaconu
Andrei Dudau
Alexandra Farmache
Alexandra Grama
Carla & Ana Ivaschescu
Vladimir SirbuBeneficiarul donațiilor este Societatea de Analize Feministe Ana.Deși intrarea este liberă, pentru susținerea Societatea AnA , participanții sunt invitați să doneze  la eveniment o sumă începând de la 40 LEI.

Toți cei care doresc să participe trebuie să își confirme prezența, întrucât capacitatea maximă este de 90 de persoane.

https://www.facebook.com/events/1759071024421014/

Societatea de Analize Feministe Ana a fost înființată în anul 1993, devenind printre primele ONG-uri asumat feministe apărute în România după 1989 cu o activitate substanțială în promovarea egalității de gen, dovadă stând și „Premiul SUA/UE pentru societate civilă și democrație” pe anul 1998 pe care organizația l-a obținut, cât și prin premiul „Cea mai bună publicație periodică de specialitate”, pentru revista Analize în cadrul Galei premiilor societății civile Ediția I, decembrie 2002.

Mai multe detalii la: https://ro.wikipedia.org/wiki/Societatea_de_Analize_Feministe_AnA

Sponsori și parteneri:

//PARTENERI
Concept Store IRIS – designer florist Nicu Bocancea

Stilist Cristina Grama – Academia Fason

Make up artist: Florina Marcuta – COTIMANIS SHOW Professional Make up School

Eternal Beauty

DEJAVU MODELS MANAGEMENT

Adela Parvu – adelaparvu.com

Revista Garbo

Revista Beau Monde

Revista Tango – Marea Dragoste

Delicios de la Anita

 

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Categorii:
Life · Moda

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.