fbpx

NIVEA Multi-Masking – măști diferite pentru diferite zone ale feței

de

Așa cum bine știm, diferitele zone ale feței necesită îngrijire cosmetică specială. Pentru majoritatea femeilor, zona T este mai uleioasă și, prin urmare, mai predispusă impurităților. În contrast, pielea obrajilor este mult mai predispusă uscării, iar zona decolteului, îmbătrânirii. Dacă îți dorești să ai grijă de aceste nevoi particulare ale tenului, îți recomandăm să utilizezi produse de curățare și hidratare speciale pentru fiecare zonă. Acesta este principiul după care se ghidează multi-măștile, beauty trendul care te încurajează să folosești mai multe măști concomitent. Astfel, NIVEA a creat seturile Multi-Mask, sigurele produse Ready to Multy-Mask în România, disponibile în două variante, menite să îi ofere pielii tale grija de care are nevoie atât de mult. Fiecare set conține 4 măști pentru față, pe care le poți combina în funcție de nevoile principale ale tenului tău.

Ție care ți se potrivește?

Setul NIVEA Multi-Mask Purifying conține două măști, cu Aloe Vera, Vitamina E și Hidramină și se adresează nevoilor diferite pe care le poate avea tenul mixt sau gras, fiind potrivit pentru îngrijirea și curățarea pielii într-o singură aplicare. Pentru obraji și decolteu, folosește masca hidratantă cu Aloe Vera și Vitamina E, iar pentru zona T masca exfoliantă și matifiantă cu Hidramină.
Mod de aplicare: Aplică pe tenul curat ambele măști din set într-un strat subțire, fiecare pe zona indicată, evitând zona ochilor. Lasă să acționeze aproximativ 15-20 minute, până când masca peel-off s-a uscat complet, apoi îndepărteaz-o trăgând delicat. La final, curăță cu apă călduță resturile ambelor măști.

Setul NIVEA Multi-Mask Anti-Age conține două măști cu Coenzima Q10, Miere și Ulei de Migdale și se adresează nevoilor diferite pe care le poate avea tenul matur sau uscat, în funcție de zonă, având efect anti-age și de extra hidratare în aceeași aplicare. Pentru obraji, frunte și decolteu folosește masca anti-rid cu Coenzima Q10, iar pentru zona T masca hrănitoare cu Miere și Ulei de migdale.
Mod de aplicare: Folosește fiecare mască pe zona desemnată, evitând zona ochilor și a buzelor. Aplică masca de 1-2 ori pe săptămână, las-o să acționeze timp de 10-15 minute și îndepărteaz-o cu dischete din bumbac.

Descoperă noile NIVEA Multi-Mask și oferă-i tenului tău îngrijirea pe care o merită!
Pentru mai multe detalii, urmărește paginile de Facebook și Instagram ale NIVEA România.

Preț recomandat:
Setul NIVEA Multi-Mask Purifying – 14 RON/buc.
Setul NIVEA Multi-Mask Anti-Age – 14 RON/buc.

Despre NIVEA:
NIVEA este cea mai de încredere marcă de îngrijire a pielii, la nivel mondial*. Cu o istorie de peste 100 de ani, NIVEA reprezintă expresia inovaţiei şi calităţii superioare în sfera produselor destinate îngrijirii pielii, fiind unul dintre cele mai mari şi mai importante branduri globale. Manifestând mereu grijă pentru oameni, NIVEA a ajuns să fie, de-a lungul timpului, mai mult decât o marcă de îngrijire personală, devenind parte din familie.

*Sursă: Euromonitor International Limited, NIVEA ca nume global de brand în categoriile: Îngrijirea Corpului, Îngrijirea Feţei şi Îngrijirea Mâinilor, în ceea ce priveşte valoarea de vânzare cu amănuntul, în 2012.

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Tag-uri:
· · · ·

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.