fbpx

Nokian Tyres duce sute de triatleți la IRONMAN 70.3

de

Nokian Tyres va duce sute de triatleți la Nokian Tyres IRONMAN 70.3 în Finlanda, Lahti. Evenimentul va avea loc pe data de 30 iunie. La cursă vor participa atât angajați ai companiei, cât și parteneri de-ai acesteia, printre care Hille Korhonen – Președinte & CEO al Nokian Tyres și ambasadorul de brand al Nokian Tyres, Mika Häkkinen, care a câștigat de două ori Formula 1.

Pentru prima dată, evenimentul va avea loc noaptea, astfel, cei 1,800 de participanți, reprezentând 41 de naționalități diferite, vor începe cursa după-amiază și se vor putea bucura de apusul soarelui și de natura pitorească a Finlandei, alături de cele aproximativ 10,000–20,000 de persoane care vor vizita zona evenimentului.

Pentru Nokian Tyres, principalul partener și sponsor al evenimentului, triatlonul înseamnă mult mai mult decât o competiție. Acest sport se îmbină perfect cu valorile companiei, printre care încurajarea mișcării și un stil de viață activ.

„Triatlonul este un sport care se potrivește perfect culturii companiei noastre, necesitând tenacitate și anduranță. Pentru noi, triatlonul înseamnă implicare și efort, înseamnă a avea grijă de starea de spirit și a-ți testa capacitățile fizice și psihice. Determinarea și credința în propriile aptitudini sunt elementele care împing atât oamenii, cât și companiile, către succes”, este de părere Hille Korhonen, Președinte & CEO al Nokian Tyres.

Triatlonul Hakkapeliitta – o tradiție pentru angajații Nokian Tyres
Triatlonul, ca și sport, este bine cunoscut de cei de la Nokian Tyres, ținând că triatlonul Hakkapeliitta, organizat chiar de Nokian Tyres, inspiră angajații să facă mișcare de mai bine de 20 de ani. Contribuția companiei la un stil de viață sănătos al angajaților are rezultate foarte bune și vaste.

“Triatlonul nostru internațional Hakkapeliitta ajută personalul să rămână activ și să aibă grijă de starea lor fizică. Un personal sănătos, dedicat și competent este fundația unei companii de succes”, completează Korhonen.

Ironwoman conduce prin puterea exemplului
Hille Korhonen, Președinte și CEO al Nokian Tyres, este o atletă foarte activă în viața de zi cu zi. Consideră că acest triatlon creează o adevărată comunitate, lucru care a reușit să o ambiționeze să parcurgă Ironman în totalitate.

“Exercițiile fizice sunt extraordinare, la fel ca și sporturile, oferindu-ți nenumărate oportunități pentru a te dezvolta continuu. De exemplu, am început înotul la liber fără niciun fel de experiență. Faptul că, într-un final, am reușit să înot în ape deschise a fost un rezultat incredibil”, explică Korhonen.

Profesioniștii cu experiență în domeniul motorsport-ului încurajează mișcarea în condiții de siguranță

Unul dintre participanții de la evenimentul Ironman este ambasadorul de brand al Nokian Tyres, câștigătorul mondial Mika Häkkinen. Acesta va participa în echipa “Turvassa Tiellä”, cu scopul de a crește gradul de conștientizare a importanței mobilității în condiții de siguranță și, în special, a importanței condiției pneurilor. Campania “Turvassa Tiellä”, a organizației finlandeze de motorsport AKK – pentru siguranța pe carosabil – promovează deplasarea în condiții de siguranță atât în școli, cât și la diferite evenimente. Campania face parte din FIA Action for Road Safety.

Nokian Tyres va aduce noul său serviciu SnapSkan service la eveniment. SnapSkan sporește siguranța pe carosabil prin faptul că le permite participanților să își verifice condiția anvelopelor pe loc, ușor și rapid.

Vezi difuzarea live a evenimentului Nokian Tyres IRONMAN 70.3 aici www.ironman.com.

 

Despre Nokian Tyres
Nokian Tyres este cel mai nordic producător de anvelope din lume. Compania promovează și facilitează șofatul în siguranță, în condiții exigente. Anvelopele sale inovatoare pentru autoturisme de pasageri, camioane și mașini grele sunt comercializate în special în zonele cu zăpadă, împădurite și în condiții de șofat dificile din cauza anotimpurilor schimbătoare.
Toate produsele sunt dezvoltate conform obiectivelor de siguranță durabilă și de respectare a mediului pe parcursul întregului ciclu de viață al produsului. Parte a grupului Nokian Tyres, lanțul de distribuție de anvelope Vianor cuprinde aproximativ 1.500 de magazine în 26 de țări. În 2017, cifra de afaceri netă a Nokian Tyres a fost de aproximativ 1,6 miliarde euro, iar numărul angajaților a fost de 4.600. Nokian Tyres este listată la Nasdaq Helsinki Ltd.
Pentru mai multe detalii despre companie, vă rugăm vizitați: www.nokiantyres.com.

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

Categorii:
Life

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.