fbpx

O garderoba mai colorata pentru fetite cu noi modele de rochite

de

Pe masura ce cresc, copiii incep sa-si contureze personalitatea și, odata cu ea, gustul pentru frumos, nou, inedit. Mai cu seama daca vorbim de fetite, gustul pentru frumos se manifesta in principal cand vine vorba de imbracaminte. Si cum sezonul estival se apropie cu pasi repezi, ar fi o perioada prielnica pentru achizitionarea unor articole vestimentare adecvate. Iar etalonul in acest sens il reprezinta rochia. Uni, inflorate, multicolore, rochiile au reprezentat dintotdeauna piesele de rezistenta din garderoba femeilor. Si cum obiceiurile bune se transmit de la o generatie la alta, cu siguranta daca v-a admirat macar o data in timp ca purtati o rochie, fara indoiala ca micuta dumneavoastra isi doreste una pe masura ei. Asadar, daca vreti sa-i faceti un cadou inspirat, mai ales ca se apropie si Ziua Copilului, va puteti orienta catre rochite care stiti care stiti ca ar putea sa va incante micuta.

Modelele prezente pe piata se adapteaza celor mai sofisticate gusturi; astfel, daca micuta dumneavoastra vrea sa arate ca o printesa, ii puteti indeplini aceasta dorinta gratie unor modele de rochite tip Princess Dress. Daca in schimb mergeti la o petrecere, ii puteti adapta intocmai tinuta alegandu-i o rochita model Party Time, cu care cu siguranta va atrage toate privirile.

Daca in anumite zile micuta dumneavoastra va zice ca se simte ca o balerina, o puteti incuraja sa-si ”intre si mai mult in rol” imbracand-o intr-o rochita din gama Ballerina. In egala masura, daca exista perioade cand fetita dumneavoastra va spune ca ii admira pe cei care lucreaza in armata sau cunoasteti pasiunea ei pentru pinguini, daca vreti sa-i oferiti un cadou inspirat, o puteti surprinde cu rochite in genul celor Military Girl sau Sweet Little Pinguin.

De asemenea, trebuie sa mai stiti ca piata abunda in modele de rochite cu motive de inspiratie jungle, tropical, nature (precum : Breezy Spring, I love Christmas, Christmas Time, Summer Baby).

In privinta marimii si a culorii nu trebuie sa va faceti griji deoarece modelele existente satisfac si cele mai exigente pretentii. De asemenea, cand vine vorba de buget, aveti posibilitatea sa alegeti modele accesibile la pret, astfel incat sa nu fiti nevoiti sa renuntati la a-i achizitiona fetitei dumneavoastra rochita preferata, din cauza faptului ca e prea scumpa.

Mamicile cunoscatoare, cliente fidele ale anumitor branduri, pot gasi modelele favorite apartinand acestora printr-un simplu research online. De asemenea, daca sunteti in cautarea unor anumite colectii sau a unor modele mai vechi, va puteti oricand adresa personalului magazinelor online sau fizice, care cu siguranta va vor putea ajuta in cautarile dumneavoastra.

Un bun exemplu in acest sens, il reprezinta magazinul Noriel care se straduieste sa fie la inaltimea asteptarilor dumneavoastra, fie ca plasati o comanda online, fie ca v-ati decis sa faceti o vizita in magazine.

Asadar, daca va ganditi sa-i improspatati garderoba micutei dumneavoastra la inceput de vara, luati in calcul achizitionarea unor rochite care sa o faca sa se simta bine, draguta si eleganta.

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Tag-uri:
· · ·

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.