fbpx

O nouă preselecție la Compania de Artişti!

de

Sâmbătă, 8 si duminică, 9 octombrie 2016, între orele 11 a.m. – 17 p.m., la Club Bound (Centrul Vechi), Strada Smârdan 30, Bucureşti, va avea loc preselecția pentru admiterea în Compania de Artişti – Promoţia C 14, ediţia 2016 / 2017

Cea mai creativă şi prestigioasă şcoală de muzică din România revine pentru o nouă Promotie de cursuri de canto pentru a oferi tinerilor interpreţi ocazia să îşi pună talentele vocale în valoare.

Preselecţie pentru Promoţia C 14, ediţia 2016/2017 va avea loc sâmbătă 8 si duminică 9 octombrie 2016, la Club & Bar Bound, Centrul Vechi, Strada Smârdan 30, Bucureşti, între orele 11 a.m. si 17 p.m.

Anul acesta se aşteaptă o prezenţă mare, Compania oferind absolvenţilor oportunitatea unică de a susţine propriul concert, conexiuni valoroase la studiourile de top din ţară şi orchestrarea şi înregistrarea propriilor piese la preţuri preferenţiale.

Printre absolvenţii Companiei se numără Şerban Copot, Andreea Antonescu şi Irina Sârbu. Aceştia  vorbesc des despre impactul pe care l-au avut cursurile de canto în cariera lor de artişti profesionişti: “Faptul că am mers la şcoala Danei Dorian mi-a dat încredere în mine, m-a învăţat să mă prezint pe scenă, să fac faţă oricarei situaţii şi mai ales, să îmi găsesc vocea interioară,” a declarat Irina Sârbu, actriţă şi  cântăreaţă jazz.

Promoţia C 14 se adresează tinerilor talentaţi din toate domeniile academice sau profesionale. Pentru a participa la preselecţie, cei interesaţi sunt rugaţi sa completeze formularul online pe site-ul Companiei: www.companiedeartisti.ro/inscrieri/. Selecţia candidaţilor se va face în urma vizionărilor materialelor online, urmate de un interviu într-una dintre zilele de preselecție.

Dana Dorian, Fondatoarea Companiei de Artişti şi Profesoară de canto, teorie muzicală şi improvizaţie teatrală va deschide evenimentul la ora 11 a.m. alături de un juriu impresionant, format din Andrei Tudor, Bogdan Boantă, Alexandru Constantin, Andreea Antonescu, Dragoş Chircu, Loredana Căvăşdan, Elena Cârstea si Irina Sârbu.

“Sunt încântată să deschid evenimentul, sărbătorind cele mai bune voci din România. Compania de Artişti are un rol important în dezvoltarea comunităţii de muzică, punând tineri talentaţi în legătură cu studiouri şi case de discuri de top,” a declarat Fondatorul Companiei de Artişti, Dana Dorian.

Un reprezentant Club & Bar Bound a adăugat: “Suntem mândri de asocierea localului nostru cu un eveniment care oferă tinerilor oportunitatea să îşi demonstreze talentele vocale. Va fi emoţionant pentru noi să urmărim interpretările din timpul zilelor de preselecţie şi să primim membrii de familie şi prieteni în audienţă, care îşi arată sprijinul.”

DESPRE COMPANIA DE ARTIŞTI

Compania de Artişti are reputaţia de şcoală care produce cei mai mulţi artişti vocali pe Promoţie din România, recunoscuţi şi internaţional. Printre oportunităţile de studiu se numără specializări precum muzică vocală, studiul instrumentului, dans, improvizaţie muzicală, compoziţie şi management artistic.

De la nivelul începător, la cel avansat şi în toate disciplinele muzicale, Compania de Artişti  oferă un mix de educaţie profesională, experienţă practică şi interpretări live. Toate disciplinele sunt predate de profesionişti din industria muzicii, a televiziunii, a dansului şi a teatrului. Printre personalităţile eminente care predau la Companie se numără:

  • Dana Dorian – Fondatoare şi Profesoară de canto, teorie muzicală şi improvizaţie teatrală. Este iniţiatoarea unei metode unice de dezvoltare şi protejare a vocii, pe care o aplică de peste 15 ani cu efecte vizibile.
  • Bogdan Boantă – Coregraf si Dansator. Este recunoscut pentru impactul artistic în emisiuni precum “Dansez Pentru Tine” şi “Românii Au Talent”, dar şi pentru coregrafia la concerte maraton precum Delia, Andra si Fly Project.
  • Andrei Tudor – Lector Universitar Doctor în Compoziţie, membru al U.C.M.R. şi profesor la UNMB, Andrei este compozitor, pianist, orchestrator şi dirijor. Printre lucrările lui în calitate de compozitor se numără “De dragul tău”, “Cât de frumoasă eşti”, “Pe-o margine de lume”, “A million stars”, “Vis de iarnă” si “September Story.”

Preselecţia Promoţiei C 14:

Club & Bar Bound, Centrul Vechi, Strada Smârdan 30, Bucureşti

Data: sâmbătă 08 şi duminică 09 octombrie 2016

Ora: 11 a.m. – 17 p.m.

Compania de Artişti

Email: office@companiadeartisti.ro

Telefon: 0744 472 446

Website: www.companiadeartisti.ro

Facebook: /companiadeartisti/

 

Distribuie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Categorii:
Stiri

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.