Oana Andoni si-a petrecut vacanta in Italia

de

Oana Andoni, prezentatoarea Stirilor din weekend de la ProTv a ales sa se bucure in aceasta vara de Italia, mai precis Portofino si Riviera Ligurica. „Citisem despre aceste locuri, dar nu mi-am imaginat ca pot fi atat de frumoase”, a marturisit vedeta ProTv, cucerita mai ales de spectaculozitatea modului in care se imbina marea, muntele si asezarile cu iz medieval.

In aceasta vacanta, Oana nu a ratat vechiul oras medieval Finalborgo, castelul Monte Ursino din Noli si nici Baia del Silenzio din Sestri Levante. „Mi-a placut sa ma pierd pe stradutele inguste, cu case cochete, incarcate de flori. Am reusit sa ma desprind de agitatia de zi cu zi si sa traiesc fiecare clipa din vacanta la intensitate maxima”, povesteste stirista.
La intoarcerea spre casa, vedeta ProTv s-a oprit cateva zile si la Bellagio. „Datorita pozitionarii in mijlocul lacului Como este o destinatie de vis. Aici, arhitectura renumitelor vile precum Serbelloni sau Melzi, vegetatia abundenta, intinderea lacului si maretia muntilor ce-l inconjoara raman imagini de neuitat. Recomand o plimbare cu barca la apus de soare”, spune Oana.

 

Tag-uri:
·
Categorii:
Life

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *